- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Ne yiyorsunuz geçmesi için ne yapıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım benim ne yaptıysam geçmedi ki neredeyse 4 litre de su içiyorum her gün. En sonunda doktorum duphalac diye bir şurup verdi. 2 gün falan sabah akşam yarımşar ölçek içtim. Sonra düzene girdi. 3 haftadır falan kullanmadım hiç. Tamamen bitkiselmiş. Doktoruna bir sor istersen.Ne yiyorsunuz geçmesi için ne yapıyorsunuz
İkinma falan sıkıntılı mı dir canım yaValla canım benim ne yaptıysam geçmedi ki neredeyse 4 litre de su içiyorum her gün. En sonunda doktorum duphalac diye bir şurup verdi. 2 gün falan sabah akşam yarımşar ölçek içtim. Sonra düzene girdi. 3 haftadır falan kullanmadım hiç. Tamamen bitkiselmiş. Doktoruna bir sor istersen.
Çok ıkınmak da kabızlığı artırırmış. Yumurta dayanana kadar bekliceksin :))İkinma falan sıkıntılı mı dir canım ya
Korkuyorum ikinmaktan bebeğe bir zararı olur mu diyeÇok ıkınmak da kabızlığı artırırmış. Yumurta dayanana kadar bekliceksin :))
Bir de ben sabah 2 bardak su içip 5 10 dakka dolanıyorum o hemen çalıştırıyo bünyeyi.
Çok fazla ıkınmamaya gayret gösteriyorum ama hiç ıkınmadan da olmuyor tabi :)
Çok ıkınmadığın sürece bişey olmaz zannetmiyorumKorkuyorum ikinmaktan bebeğe bir zararı olur mu diye
Bunun aynısını ben günlerce yaptım hiç etki etmemişti.Ben de akşamdan 2-3 tane kayısı bir tane cevizi suya ıslatıyorum. Sabah suyunu içip kayısıyı ve cevizi yiyorum. Diyetisyen önermişti.
Evet demir yapıda içiyorumDemir hapı kullanıyorsanız o da kabizlıgi artıriyor.
Ben de cok cekmiştim hamilelikte, biraz bünye ile alakalı galiba. Cikolata, bisküvi ve kola daha da çok kabiz yapıyor. Buardan uzak durun.
Doktor bana bukinus diye bir ilaç verdi aman yarabbi. Bir kaç saatte etki etti ve piuvvv :) doktoruna danışmalısın canımNe yiyorsunuz geçmesi için ne yapıyorsunuz