Hamilelikte kabizlik

Ne yiyorsunuz geçmesi için ne yapıyorsunuz
Valla canım benim ne yaptıysam geçmedi ki neredeyse 4 litre de su içiyorum her gün. En sonunda doktorum duphalac diye bir şurup verdi. 2 gün falan sabah akşam yarımşar ölçek içtim. Sonra düzene girdi. 3 haftadır falan kullanmadım hiç. Tamamen bitkiselmiş. Doktoruna bir sor istersen.

Valla canım benim ne yaptıysam geçmedi ki neredeyse 4 litre de su içiyorum her gün. En sonunda doktorum duphalac diye bir şurup verdi. 2 gün falan sabah akşam yarımşar ölçek içtim. Sonra düzene girdi. 3 haftadır falan kullanmadım hiç. Tamamen bitkiselmiş. Doktoruna bir sor istersen.
İkinma falan sıkıntılı mı dir canım ya

İkinma falan sıkıntılı mı dir canım ya
Çok ıkınmak da kabızlığı artırırmış. Yumurta dayanana kadar bekliceksin :))
Bir de ben sabah 2 bardak su içip 5 10 dakka dolanıyorum o hemen çalıştırıyo bünyeyi.
Çok fazla ıkınmamaya gayret gösteriyorum ama hiç ıkınmadan da olmuyor tabi :)

Çok ıkınmak da kabızlığı artırırmış. Yumurta dayanana kadar bekliceksin :))
Bir de ben sabah 2 bardak su içip 5 10 dakka dolanıyorum o hemen çalıştırıyo bünyeyi.
Çok fazla ıkınmamaya gayret gösteriyorum ama hiç ıkınmadan da olmuyor tabi :)
Korkuyorum ikinmaktan bebeğe bir zararı olur mu diye

Burdan benzer başlıktan okumuştum ilk yaptığımda işe yaradı ikincide yaramadı ama belki miktar ve sıcaklık önemlidir sen de dene bakalım canım. Sabah aç karnına 4-5 tane kuru kayısı yiyip üzerine sıcak su içiyorsun. Çok sıcak olmasın böyle içebileceğin sıcaklıkta. ben ikincide 3 kayısı yedim ve ılıktı belki ondan olmadı ama yarın yine deneyeceğim ben de

Ben de akşamdan 2-3 tane kayısı bir tane cevizi suya ıslatıyorum. Sabah suyunu içip kayısıyı ve cevizi yiyorum. Diyetisyen önermişti.

Ben de akşamdan 2-3 tane kayısı bir tane cevizi suya ıslatıyorum. Sabah suyunu içip kayısıyı ve cevizi yiyorum. Diyetisyen önermişti.
Bunun aynısını ben günlerce yaptım hiç etki etmemişti.
Zaten normalde de kabızlık yaşayan biriydim hamilelikte bu tarz şeyler o yüzden hiç yaramadı bana

İlk denediğim zamanlarda işe yarıyordu ama bu aralar bende de işe yaramıyor :110:

Demir hapı kullanıyorsanız o da kabizlıgi artıriyor.
Ben de cok cekmiştim hamilelikte, biraz bünye ile alakalı galiba. Cikolata, bisküvi ve kola daha da çok kabiz yapıyor. Buardan uzak durun.

Kuru erigi aksamdan suda beklet sabah suyunu ic taneleri ye 2 veya 3 tane olabilir. Bi de activia yogurt yiyebilirsin hem kalsiyum alirsin ben kabızlık sorunun çözülür

Demir hapı kullanıyorsanız o da kabizlıgi artıriyor.
Ben de cok cekmiştim hamilelikte, biraz bünye ile alakalı galiba. Cikolata, bisküvi ve kola daha da çok kabiz yapıyor. Buardan uzak durun.
Evet demir yapıda içiyorum

Kesinlikle demir hapının etkisi.. Canım dün 2. Kez yaptığım işe yaramadı demiştim ama ancak yumuşattı sanrm bugüne etki etti.. Sen de bence en az 3 gün üst üste dene bi

Canim zaytin yagi, biraz mide bulandirici bi yontem ama ise yariyor bende normaldede olan bisey bu kabizlik dayanilmaz hale geldiginde 1 kasik zeytin yagi yutup ustune de bi iki bardak su iciyorum yarim satte ise yariyor istersen bi dene :)

Back
X