hamilelikte kac kilo aldiniiz

tatvan_13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
420
85
48
Meraba kizlaar. Gebelikte kac kilo aldnz. Ben 11. Haftadaym 3 kilo aldm yaa smdiden. Birz fazla yedm hamile oldgmu ogrenince:))ilk gebelk olnca gaza geldim sanirim:)

Oğlumda 25e yakın almıştım.. Sütten ağzım yandı.. Bu hamileliğimde bebeğr zararı olmadan diyet yapıyorum doktorumun önerisiyle.. Ne kadar az kilo o kadar rahat doğum.. Ben çok çekmiştim... Ne vardı o kadar yiyecek diyorum kendime.. Akıllandım ama bunda.. Asla 12den fazla almak yok dedi doktor.. Elimden geldiğince almadan ya da az alarak tamamlamak istiyorum

Oğlumda 25e yakın almıştım.. Sütten ağzım yandı.. Bu hamileliğimde bebeğr zararı olmadan diyet yapıyorum doktorumun önerisiyle.. Ne kadar az kilo o kadar rahat doğum.. Ben çok çekmiştim... Ne vardı o kadar yiyecek diyorum kendime.. Akıllandım ama bunda.. Asla 12den fazla almak yok dedi doktor.. Elimden geldiğince almadan ya da az alarak tamamlamak istiyorum
Bende tartya cikipta rakami goruncee aklm basima geldii. Aksam abur cubur yemeyi faln kestim

Bu konuda bende endiseliyim kiloluyum şimdi bulantilar dan dolayi 5 kilo filan verdim 10 kilo alsam bnm için çok iyi olacak

Benm hic bulantm olmdi iste o yuzden bolca kilo alyrm:))
ay canım benim de hiç olmadı bi de Allah bi iştah verdi evlerden ırak :D bebiş sağlıklo olsun da gerisi hallolur tabi bizim fazla kilolanmamız bebişe yine zarar elimizdeb geldiğince dikkat edelim biz yine

ay canım benim de hiç olmadı bi de Allah bi iştah verdi evlerden ırak :KK70: bebiş sağlıklo olsun da gerisi hallolur tabi bizim fazla kilolanmamız bebişe yine zarar elimizdeb geldiğince dikkat edelim biz yine
Aynen oylee. Bide hep dikkat eden biriydm cumku cabuk kilo alyrm. Hamileym die ne bulduysam yedmm sonuc 3 kilo:))bnde durdurdum kendmi artiik

Meraba kizlaar. Gebelikte kac kilo aldnz. Ben 11. Haftadaym 3 kilo aldm yaa smdiden. Birz fazla yedm hamile oldgmu ogrenince:))ilk gebelk olnca gaza geldim sanirim:)
:D :D :D
Kızımda 31 kilo aldım
Oğlum da 20 kilo aldım.
Kızıma hamile kaldığım da 21 yaşımda ve 49 kiloydum 80 kilo olmuştum.
Oğluma hamile kaldığım da 40 yaşımda 58 kiloydum 78 kilo ile doğuma gittim.
(Oğlumu 56 gün önce dünyaya getirdim.Kzımı da oğlumu da sezaryenle doğurdum.Kızımda 1 yıl sonra 53 kiloya düşmüştüm.Oğlumda henüz yeni doğum yapsamda gebelik öncesi pantolonlarımı giymeye başladım bile.Ben yemek yemeyi seven bir kadınım aşırı yemek yerim ve herşeyi yerim fastfoodlar ve abur cubur da buna dahil.Fiziğim hiçbir zaman kötü olmadı tabiri caizse hep taş gibi oldu :D
Yani genetik bir durum benimkisi.
Ne hamilelikte nede öncesinde Kiloyu hiç dert etmedim ben kendimi her şekilde seviyorum. ;) )

Endişe etme bence . Bende ilk zamanlar 3 kilo aldım ama şu an ilk başından bu yana tam 4 kilo almış durumdayım hatta diyordum çok kilo alicam galiba diye ama öyle olmadı çok şükür . O yüzden çok kafaya takma derim

Back
X