Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız senin bebisin cinsiyeti belli oldu mu16. haftadayım 4 kiloya yaklaştım malesef
Bende tartya cikipta rakami goruncee aklm basima geldii. Aksam abur cubur yemeyi faln kestimOğlumda 25e yakın almıştım.. Sütten ağzım yandı.. Bu hamileliğimde bebeğr zararı olmadan diyet yapıyorum doktorumun önerisiyle.. Ne kadar az kilo o kadar rahat doğum.. Ben çok çekmiştim... Ne vardı o kadar yiyecek diyorum kendime.. Akıllandım ama bunda.. Asla 12den fazla almak yok dedi doktor.. Elimden geldiğince almadan ya da az alarak tamamlamak istiyorum
Bendem iyisin yine:))16. haftadayım 4 kiloya yaklaştım malesef
Benm hic bulantm olmdi iste o yuzden bolca kilo alyrm:))Bu konuda bende endiseliyim kiloluyum şimdi bulantilar dan dolayi 5 kilo filan verdim 10 kilo alsam bnm için çok iyi olacak
ay canım benim de hiç olmadı bi de Allah bi iştah verdi evlerden ırakBenm hic bulantm olmdi iste o yuzden bolca kilo alyrm:))
Ooo seninki superms yaaa. Keske bende o civarlarda alsam sadce yaa. Insallah 12den fazla almaamTamtamına 11 kilo aldım :)
ay yok nerde umudum bu cumarteside :)Kız senin bebisin cinsiyeti belli oldu mu
Tamma o halde hakkinda hayırlısı olsun:)ay yok nerde umudum bu cumarteside :)
Aynen oylee. Bide hep dikkat eden biriydm cumku cabuk kilo alyrm. Hamileym die ne bulduysam yedmm sonuc 3 kilo:))bnde durdurdum kendmi artiikay canım benim de hiç olmadı bi de Allah bi iştah verdi evlerden ırakbebiş sağlıklo olsun da gerisi hallolur tabi bizim fazla kilolanmamız bebişe yine zarar elimizdeb geldiğince dikkat edelim biz yine
amin canım hepimizin :)Tamma o halde hakkinda hayırlısı olsun:)
Ben nie boyleym yaaa. Herks zayflyo ben hemen almya basladiiimOglumda 30 kilo aldim bunda daha bisey yok 3 kilo vermis durumdayim
Meraba kizlaar. Gebelikte kac kilo aldnz. Ben 11. Haftadaym 3 kilo aldm yaa smdiden. Birz fazla yedm hamile oldgmu ogrenince:))ilk gebelk olnca gaza geldim sanirim:)