- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
Öncelikle zamanın da benim derdimi okuyup beni unutmadığınız için çok teşekkür ederim.Hep aklımdaydınız .Uzunca bir zaman mesajda atmadınız.Hamileliğim riskli diyordunuz.Çok şükür bebeğinizde sizde iyisiniz.Allah analı babalı büyütsün .![]()
Evet zor ve riskli bir gebelik geçirdim canım.O sıkıntılı süreci Kk da atmaya çalışırken aslın da bazı kendini bilmezler yüzünden daha da sıkıldım ve bir süre Kk dan uzak kalmayı tercih ettim bu sebepten beni görememiş olabilirsiniz.
7 Ekim 2016 Cuma günü Cuma selası ile minik oğlum Deniz'imi sağlıkla hayırlısı ile kucağıma aldım çok şükür.Bebeğim de bende gayet iyiyiz.Tam 2 ay 14 günlük olduk teyzesi.Agular yapmaya gülücükler atmaya başladı bile yakında askere gidebilir yani :)
O ikili tarama testleri ve çıkan sonuçlar beni mahvetti 50/1 Down Sendromu denmesi Amniyosentez yaparsak bebeğin ölme ihtimali var demeleri ve benim Amniyosentez yaptırmamam vs. hamileliğimi burnumdan getirdi resmen.Keşke diyorum hiç kafaya takmasaydım ama keşkelerle olmuyor hele ki hamilelik hormonları tavan yapmışsa daha da hassas oluyor insan.
İnanın yorumunuza çok sevindim.
Tekrardan teşekkür ediyorum.
Sonsuz sevgi ve saygılarımla..