hamilelikte kac kilo aldiniiz

Hep aklımdaydınız .Uzunca bir zaman mesajda atmadınız.Hamileliğim riskli diyordunuz.Çok şükür bebeğinizde sizde iyisiniz.Allah analı babalı büyütsün .:anne:
Öncelikle zamanın da benim derdimi okuyup beni unutmadığınız için çok teşekkür ederim.
Evet zor ve riskli bir gebelik geçirdim canım.O sıkıntılı süreci Kk da atmaya çalışırken aslın da bazı kendini bilmezler yüzünden daha da sıkıldım ve bir süre Kk dan uzak kalmayı tercih ettim bu sebepten beni görememiş olabilirsiniz.
7 Ekim 2016 Cuma günü Cuma selası ile minik oğlum Deniz'imi sağlıkla hayırlısı ile kucağıma aldım çok şükür.Bebeğim de bende gayet iyiyiz.Tam 2 ay 14 günlük olduk teyzesi.Agular yapmaya gülücükler atmaya başladı bile yakında askere gidebilir yani :)
O ikili tarama testleri ve çıkan sonuçlar beni mahvetti 50/1 Down Sendromu denmesi Amniyosentez yaparsak bebeğin ölme ihtimali var demeleri ve benim Amniyosentez yaptırmamam vs. hamileliğimi burnumdan getirdi resmen.Keşke diyorum hiç kafaya takmasaydım ama keşkelerle olmuyor hele ki hamilelik hormonları tavan yapmışsa daha da hassas oluyor insan.
İnanın yorumunuza çok sevindim.
Tekrardan teşekkür ediyorum.
Sonsuz sevgi ve saygılarımla..

Öncelikle zamanın da benim derdimi okuyup beni unutmadığınız için çok teşekkür ederim.
Evet zor ve riskli bir gebelik geçirdim canım.O sıkıntılı süreci Kk da atmaya çalışırken aslın da bazı kendini bilmezler yüzünden daha da sıkıldım ve bir süre Kk dan uzak kalmayı tercih ettim bu sebepten beni görememiş olabilirsiniz.
7 Ekim 2016 Cuma günü Cuma selası ile minik oğlum Deniz'imi sağlıkla hayırlısı ile kucağıma aldım çok şükür.Bebeğim de bende gayet iyiyiz.Tam 2 ay 14 günlük olduk teyzesi.Agular yapmaya gülücükler atmaya başladı bile yakında askere gidebilir yani :)
O ikili tarama testleri ve çıkan sonuçlar beni mahvetti 50/1 Down Sendromu denmesi Amniyosentez yaparsak bebeğin ölme ihtimali var demeleri ve benim Amniyosentez yaptırmamam vs. hamileliğimi burnumdan getirdi resmen.Keşke diyorum hiç kafaya takmasaydım ama keşkelerle olmuyor hele ki hamilelik hormonları tavan yapmışsa daha da hassas oluyor insan.
İnanın yorumunuza çok sevindim.
Tekrardan teşekkür ediyorum.
Sonsuz sevgi ve saygılarımla..
Merhaba cnm çok sevindim riskli olupta sağlıkla kucağına almissjn yavrunu.benmde riskli dedi doktor sonuca gore ama ultrason dan bakıp bence yüzde 95 99 sağlıklı dedi az kaldı dogumuma inşallah bende senin gibi sağlıkla alırım kucağıma cnm dua et olur mu.allah bagislasin yavrunu :-*

Merhaba cnm çok sevindim riskli olupta sağlıkla kucağına almissjn yavrunu.benmde riskli dedi doktor sonuca gore ama ultrason dan bakıp bence yüzde 95 99 sağlıklı dedi az kaldı dogumuma inşallah bende senin gibi sağlıkla alırım kucağıma cnm dua et olur mu.allah bagislasin yavrunu :-*
Sevgili güzel anne
Rabbim benim yüzümü güldürdüğü gibi senin de yüzünü güldürecek inşaAllah sakın benim gibi kafayı takıp da bebeğini de kendini de üzme canım kardeşim.
Ben doğuma giderken bile iki gözü iki çeşme ağlıyordum.Sezaryenle doğum yaptım narkoz verirlerken de ağlıyordum sonra kendime ilk geldiğim de bebeğim bebeğim nasıl sağlıklımı dediğimi hatırlıyorum.Artık nasıl bir psikoloji olmuş ki bende ameliyat da bile sayıklamışım.Ameliyathane de kendime geldiğim zaman "Hadi uyan oğlunun karnı acıkmış seni bekliyor" dediklerin de ağlamaya başladım.Ameliyathaneden çıkarken kapıda annem ve eşim beni bekliyordu eşim beni görünce ağlamaya başladı bende bir durum var sandım meyer eşim benim ameliyatdan sağ salim çıkmama sevinmiş ondan ağlamış.Annem yanıma yaklaştı yanaklarımdan dudağımdam öptü ve kulağıma eğilip "Güzel kızım dünya tatlısı çok güzel sağlıklı bir oğlun oldu hiç korktuğun gibi değil" dedi.Biran önce yukarı çıkıp oğluma kavuşmak tek dileğimdi ve yukarı çıktım odama gelir gelmez oğlum geldi sanki dünya durmuştu ben ve oğlumdan başka kimse yokmuş gibiydi nasıl ağlıyorum ama anlatamam kızım da böyle olmamıştım o zaman çok gençtim tabi kızım şimdi Üniversiteye gidiyor oğlum ustalık eserim :D
Velhasıl canım oğlum pembiş yanakaarı pamuk teniyle cennet kokusuyla kollarımdaydı.
O anı asla unutamam....
İnşaAllah sende bebeğini kucağına aldığın o anı bana yazarsın tamammı ;)
Allah teâlâ senide bebeğini de bizim gibi sağlıkla kurtarsın kardeşim.

Sevgili güzel anne
Rabbim benim yüzümü güldürdüğü gibi senin de yüzünü güldürecek inşaAllah sakın benim gibi kafayı takıp da bebeğini de kendini de üzme canım kardeşim.
Ben doğuma giderken bile iki gözü iki çeşme ağlıyordum.Sezaryenle doğum yaptım narkoz verirlerken de ağlıyordum sonra kendime ilk geldiğim de bebeğim bebeğim nasıl sağlıklımı dediğimi hatırlıyorum.Artık nasıl bir psikoloji olmuş ki bende ameliyat da bile sayıklamışım.Ameliyathane de kendime geldiğim zaman "Hadi uyan oğlunun karnı acıkmış seni bekliyor" dediklerin de ağlamaya başladım.Ameliyathaneden çıkarken kapıda annem ve eşim beni bekliyordu eşim beni görünce ağlamaya başladı bende bir durum var sandım meyer eşim benim ameliyatdan sağ salim çıkmama sevinmiş ondan ağlamış.Annem yanıma yaklaştı yanaklarımdan dudağımdam öptü ve kulağıma eğilip "Güzel kızım dünya tatlısı çok güzel sağlıklı bir oğlun oldu hiç korktuğun gibi değil" dedi.Biran önce yukarı çıkıp oğluma kavuşmak tek dileğimdi ve yukarı çıktım odama gelir gelmez oğlum geldi sanki dünya durmuştu ben ve oğlumdan başka kimse yokmuş gibiydi nasıl ağlıyorum ama anlatamam kızım da böyle olmamıştım o zaman çok gençtim tabi kızım şimdi Üniversiteye gidiyor oğlum ustalık eserim :KK70:
Velhasıl canım oğlum pembiş yanakaarı pamuk teniyle cennet kokusuyla kollarımdaydı.
O anı asla unutamam....
İnşaAllah sende bebeğini kucağına aldığın o anı bana yazarsın tamammı :KK66:
Allah teâlâ senide bebeğini de bizim gibi sağlıkla kurtarsın kardeşim.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.universiteye giden kızıniz varsa abla diycem o halde saygıda kusur yok:-) ablacm yazdığında çok mutlu oldum.insallah yazcam doğurduğum zaman güzel haberlerimi Allahın izniyle.dua edin olur mu.adim Esra bu arada.

Back
X