Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 5 kilo almak sorun olmuyor mu mesela çok iyi keşke ben de böyle alsam 158 boy 66 kiloyum bir yandan hamilelik planlayıp bir tandan diyet yapıyorum şu anYa ben çok zayıf değildim. 85 falandım sanırım. Toplam 4 5 kg aldım. Ama doğumdan sonra emzirme döneminde 10 kg koydum üstüne![]()
Hiç kilo almadım aynı kilodayım bunun içinde hiç bir şey yapmadım vallaBeslenme düzeniniz nasıldı kızlar? Boy kilo kaçtı hamilelik öncesi? Aşırı kilo almamak için taktikleriniz var mı?
Emzirme dönemi çok fena ya, inanılmaz bi iştah, aynı zamanda yiyeyim sütüm azalmasın kaygısı derken alınan kilolar…Ya ben çok zayıf değildim. 85 falandım sanırım. Toplam 4 5 kg aldım. Ama doğumdan sonra emzirme döneminde 10 kg koydum üstüne![]()
Ne açıdan sorun olabileceğini düşünüyorsunuz?4 5 kilo almak sorun olmuyor mu mesela çok iyi keşke ben de böyle alsam 158 boy 66 kiloyum bir yandan hamilelik planlayıp bir tandan diyet yapıyorum şu an
Tekrar hamile kaldığımda 75 tim şuan 90 oldum. Doğuma az kaldı zaten daha alacağımı zannetmiyorum. Çok kilo almamın sebebi çok fazla ve her canımın çektiğini yememdi. Başlarda iştahım açıktı ama aşırı değildi mide bulantısı yoğun yaşadığımdan yiyemiyordum. Tavsiyem 6. Aydan itibaren bir anda iştah açılıyor canının çektiğini ye ama az ve sık ye. Bir de gece çok yemek yerdim tatlıda çok tükettim hamileliğim boyunca. Belli bir saatten sonra kesinlikle yeme tatlıdada aşırıya kaçma çok fazla alacağını zannetmiyorum. Mutlaka da egzersiz yap az da olsa ya yürüyüş ya hamile pilatesiBeslenme düzeniniz nasıldı kızlar? Boy kilo kaçtı hamilelik öncesi? Aşırı kilo almamak için taktikleriniz var mı?
Canım ben de 1.53 ve 69 kiloyla hamile kaldım doğuma 77'yle girdim doğumdan 2 hafta sonra 65'e düşmüştüm. Şu an 15 aylık oğlum hala 65 kiloyum diyete başladım sağlıklı kiloma düşmek için. Diyetisyene gitmeni öneririm hamile diyetleri bol yemeli ama kilo vermeye yönelik oluyor. Çok rahat yaparsın ve maksimum 9-10 kiloyla girersin doğuma merak etme.4 5 kilo almak sorun olmuyor mu mesela çok iyi keşke ben de böyle alsam 158 boy 66 kiloyum bir yandan hamilelik planlayıp bir tandan diyet yapıyorum şu an