Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız ve Ne Kadar Bi Sürede Verdiniz

nehir nilll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1.146
1.065
133
31
Kızlar hamile kaldığınız da kaç kiloydunuz , kaç kilo aldınız ve hangi sürede kaç kilo verdiniz lütfen yazar mısınız ?¿

Önce ben yazayım kızlar 54 kilo ile başladım şuan 16. hafta dayım 1.5 kilo aldım sadece

Ben ilk hamileliğimde 10 kilo aldım 7 si doğumda gitti,bana 3 kilo kaldı :-) sonra emzirirken kilo aldım baya,emzirirken dikkat etmek gerekir,onuda 1 buçuk sene sonra spor ve diyetle 3 4 ay gibi bi sürede verdim,bu seferde fazla kilo almadım 2 3 kilo sanırım,yine 10 11 kiloyla tamamlarım herhalde

Ben ilk hamileliğimde 10 kilo aldım 7 si doğumda gitti,bana 3 kilo kaldı :-) sonra emzirirken kilo aldım baya,emzirirken dikkat etmek gerekir,onuda 1 buçuk sene sonra spor ve diyetle 3 4 ay gibi bi sürede verdim,bu seferde fazla kilo almadım 2 3 kilo sanırım,yine 10 11 kiloyla tamamlarım herhalde

İyiymiş valla canım ya nasıl beslendin peki biraz bahseder misin :) bende inş. Bi 10 kiloyu geçmeden bebişimi kucağıma alırım :D

Bende 32 haftalık hamileyim. 69 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 77 kiloyum. Herhalde doğurana kadar enfazla 2 kilo alırım :)

masallah kizlar ne kadar az kilo almissiniz?ne yediniz ne ictiniz?ben daha 10 haftaligim simdiden 2 kilo aldim
Canım mide bulantılarım çok fazlaydı benim pek birşey yiyemiyordum , şimdi mide bulantım kalmadı ama yine eskisi gibi yiyorum çok fazla yiyemiyorum ama mutlaka meyve , süt , kuru üzüm , ve kuruyemiş ( ceviz, fındık, ) tüketiyorum

Bende 32 haftalık hamileyim. 69 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 77 kiloyum. Herhalde doğurana kadar enfazla 2 kilo alırım :)
Evet canım benim doğumuna az kalmış hedefimiz zaten 10 kiloyu geçmemek sende en az 2 kilo alırsın pek birşey kalmaz yani doğumdan sonra :D

Mrb kızlar bende 19 haftalık hamileyim 58 kilo ile hamile kaldim 700 gr almışım daha iki gün önce gittik doktora ama ben kusmaktan çok yemek yiyemedim

Mrb kızlar bende 19 haftalık hamileyim 58 kilo ile hamile kaldim 700 gr almışım daha iki gün önce gittik doktora ama ben kusmaktan çok yemek yiyemedim
Maşallah o zaman sana canım :KK9: en önemlisi bebek tabi yine de o da sağlıklıysa bi sorun yok demektir :KK71:

İyiymiş valla canım ya nasıl beslendin peki biraz bahseder misin :) bende inş. Bi 10 kiloyu geçmeden bebişimi kucağıma alırım :D
valla hamileyken özel hiç bişey yapmadım canım,eskisi gibi yemeye devam ettim sadece hergün yürüyüş yapardık,düzenli yürüyüşün etkisi olabilir,akşam yemeklerinden sonra hareket etmeye çalıştım.Hamileliğim baya hareketli geçmişti yani.Şimdide kızım olduğu için pek hareketsiz kalamıyorum zaten :) onuda nerdeyse hergün dışarı çıkartırım,yani yürüyüşü ihmal etme eğerki normal doğumda düşünüyosan çok yararı olacaktır,hamilelikten sonrada,artık kızım herşeyden yemeye başladığında.diyete başladım zaten bir buçuk yaşındaydı,yedi kilo aldım emzirme döneminde,hepsini fazlasıyla geri verdim,hiç dert etme yani bebişler sağlıklı olsunda kilolar verilir canım,inşaallah sağsalim alırız bebecikleri kucağımıza,aaa bu arada son zamanlarda hergün ev yoğurdu yedim imkan varsa sende ihmal etme

valla hamileyken özel hiç bişey yapmadım canım,eskisi gibi yemeye devam ettim sadece hergün yürüyüş yapardık,düzenli yürüyüşün etkisi olabilir,akşam yemeklerinden sonra hareket etmeye çalıştım.Hamileliğim baya hareketli geçmişti yani.Şimdide kızım olduğu için pek hareketsiz kalamıyorum zaten :) onuda nerdeyse hergün dışarı çıkartırım,yani yürüyüşü ihmal etme eğerki normal doğumda düşünüyosan çok yararı olacaktır,hamilelikten sonrada,artık kızım herşeyden yemeye başladığında.diyete başladım zaten bir buçuk yaşındaydı,yedi kilo aldım emzirme döneminde,hepsini fazlasıyla geri verdim,hiç dert etme yani bebişler sağlıklı olsunda kilolar verilir canım,inşaallah sağsalim alırız bebecikleri kucağımıza,aaa bu arada son zamanlarda hergün ev yoğurdu yedim imkan varsa sende ihmal etme

Evet canım normal doğum istiyorum ilk hamileliğim doktorumda normal doğum olur dedi zaten . . Dediğin gibi yürüyüş çok önemli hareketsiz kaldığın zaman kilo almaya daha çok meyilli olur vücut :KK6: bende düzenli beslenmeye çalışıyorum zaten meyve ve süt mutlaka tüketiyorum yoğurdu da ev yapımı olmadığı zaman yiyemiyorum , annem yapıyor sağolsun :D öyle yiyorum canım

İlk gebeliğimde 52-53 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim:KK57: doğumdan 1 hafta sonra 69dum,
doğumdan 4 ay sonra 57 idim. doğum sonrası kolay gidiyor kilolar

_bende senin gibi 58 ile hamile kaldım şuan 15+3 teyim ancak 1 kilo aldım...canım bu işe sıkılmıyor değil ama bulantı ve kusmalarım olmuştu ilk aylarda o yüzden hiç kilo alamadım şimdi geçti çok şükür artık yemek yemem yerinde maşallah :) ama çevremdekilere ben hamileyim diye söylemesem kimse anlamaz, bi gıdımcık göbekten başka bende bi değişiklik yok...

Back
X