Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız ve Ne Kadar Bi Sürede Verdiniz

53.5 hamile oldugumu ögrendim suan 64.5 im ve 32.haftamdayim
Vee dogum yapali iki ay olacak 32. haftada 64 musum ve 65 kilo ile dogum yaptim dogumdan sonra 58 e dustum suansa 56 57 gidip geliyorum 53 olsam ah ah ama bu gidisle sanmiyorum bebegimi emziriyorum ve tatliya karsi asiri duskun oldum bakalim agir sporlar sutu etkiledigi icin yapamiyorum beklemedeyim :)

canım benım durum vahım 1 ayda 7 kılo aldım sende mı öleydın

1 ayda 7 kilo çok fazla değil mi?Kaçıncı ayında aldın ???Normalde sanırım en fazla alınacak kilo ayda 3-4 kilodur. Ani kilo artışı kan şekeri artışından kaynaklanabiliyor.Kesinlikle doktoruna danış.

kizimda 60 ile hamile kaldim 68 ile doguma girdim..sonra kizim 3 aylikken kaza ile ogluma hamile kaldim 65 kilo ile suan 25 haftaligim 69 kiloyum :)

Vee dogum yapali iki ay olacak 32. haftada 64 musum ve 65 kilo ile dogum yaptim dogumdan sonra 58 e dustum suansa 56 57 gidip geliyorum 53 olsam ah ah ama bu gidisle sanmiyorum bebegimi emziriyorum ve tatliya karsi asiri duskun oldum bakalim agir sporlar sutu etkiledigi icin yapamiyorum beklemedeyim :)

cnm çok ta almamışsın ki ama tatlıya düşkünsen biraz zor oluyo vermesi halbuki senin aldığın kilo daha ilk haftada bilemedin 15 günde hepsi gider eski haline dönersin bence tatlıyı bırak en azından eski kilona düşene kadar

1 ayda 7 kilo çok fazla değil mi?Kaçıncı ayında aldın ???Normalde sanırım en fazla alınacak kilo ayda 3-4 kilodur. Ani kilo artışı kan şekeri artışından kaynaklanabiliyor.Kesinlikle doktoruna danış.
canım 20 haftalıkken gitmiştim o zaman da 65 kiloydum simdi 24 haftalık gittiğimde 72 kilo geldim zaten doktor da sekeryüklemesi falan için randevu verdı detaylı ultrasona gırcez önumuzdeki haftaa cok fazlaa birden kilo aldım verilen vitamin hapından ve ekmek ve tuzdan dolayı dıye dusunuyorum kalıcı hasarları var mı bu kıloların onu merak edıyorum

15.haftana göre biraz fazla bence canım dikkat et. Sanırım bulantıların olmadı ki kilo alabilmişsin.Ben 15.haftama dek 4 kilo vermiştim.

aslında 3 ay boyunca bulantım oldu istıfarda ettım ama kilo kaybım olmadı havalar ısındı artık yuruyuslere başladım ama yınede çok yiyorum çokkk :KK70:

Back
X