Hamilelikte kaç kilo aldınız?

Hallacc

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
15
2
16
Kızlar merhaba. Ben 23+1 günlük hamileyim. 173 boy 60 kg ile başladım. Şimdi 67 kilo aldım. Sizce çok mu almışım sanki bana öyle geliyor? Siz kaç kilo aldınız?

Kızlar merhaba. Ben 23+1 günlük hamileyim. 173 boy 60 kg ile başladım. Şimdi 67 kilo aldım. Sizce çok mu almışım sanki bana öyle geliyor? Siz kaç kilo aldınız?
Bence çok almamışsın iz gayet iyi gidiyorsunuz boyunuz var kilonuz da çok değil
Ben de şu an 25 hafta 5 günlük hamileyim 6 kg aldım
Ama çok almamam gerek çünkü kilo aldığım bir dönemde hamile kaldım

33. haftaya girdim 14 kg aldım. Ben şeker yükleme yaptırmamayı tercih edip direk şekeri hayatımdan çıkardım. O günden itibaren kilo artışım yavaşladı. Hatta son 2 haftadır kilo almadım bile. Yani demem o ki biliyorum çok zor ama şekeri yol yakınken bırakın. Ben daha önce bırakmadığım için pişmanım açıkçası. Biliyorum çok zor. Acayip düşkünüm şekere ama kilo almadığımı görünce motive oluyorum. Başından beri şekere dikkat etseydim o 14 kiloyu almamış olurdum.

38 haftalik 13 kilo.ama hic dikkat etmedim pismanim dikkat etsem belki 7/8 kilo ile bitirebiliridim

Ya İnş ama sanki çok kilo aldım ve durduramayacakmışım gibi geliyor İnş doğumdan sonra gider.

Doğru diyorsun şekeri hayattan çıkarmak lazım ama işte benimde canım en çok tatlı şeyler istiyor kendimi durduramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…