Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo masallah peki nasil beslendin neler yedin
sonrasında verelim çok da önemli değil bence 15-20ye kadar yolu varBen toplamda 14 kilo aldim 69 kiloydum 83 oldum. Simdi 5 ay sonra 69 kiloya geri geldim bunu cok su icmeme borcluyum. Normalde doktorlar zayif kisiler 16 kiloya kadar alabilir benim gibi orta kilolular10 kiloya kadar alabilir tam kilolu bir bayan ise toplam8 kiloya kdr alabilir diyorlar ama bu pratikte gerceklesmiyor, ayda bir bitbucuk kilo almak normaldir daha fazlasini aliyorsaniz fazladir.
33 haftalık olduk 5 kilo aldım...
ilk gebeliğimde de 9 kiloyla tamamlamıştım![]()
ay ne guzel ya ben niye bu kadar cok kilo aldim ki yaa![]()
kaç kilo aldınız?
valla ben öyle aldim bunda bi yanlışlık yok...Fburak 2 kg almaniz imkansiz. Siz sanirim doğumdan sonra kalan kilodan bahsediyorsunuz? Yoksa bir mantikli aciklamasi yok.
Bana drum şoyle anlatmişti
Yaklaşik degerler
3500 gr bebek
900 gr rahim
400 gr gögüsler
2000 gr kan
Alinirmiş hamileligin sonunda.
En az 5-6 kg alinmasi mümkünmüş gebelikte.
Ben şuana kadar 4 kg aldim 20 haftaya yaklaştim, insallah bu kilo artisiyla devam eder
Valla birşey diyeyimmi o 2 kiloyu neden aldın çokmu yemek yedin ? genelde hamileler sıfır kilo ıle doğuma girip doğumdan sonra 5 kilo daha verıyorlar hatta zayıflamak için hmaile kalan arkadaşlarım var... Hatta bi arkadaşım 60 kilo ıle hamıle kaldı 50 kılo ile doğurdu doğum sonrası 5 kilo verdi şuanda zincirlıkuyu mezarlığında :)))) tam bi saçmalık senın yazdığın gerçekten çok komıksın :)
Valla birşey diyeyimmi o 2 kiloyu neden aldın çokmu yemek yedin ? genelde hamileler sıfır kilo ıle doğuma girip doğumdan sonra 5 kilo daha verıyorlar hatta zayıflamak için hmaile kalan arkadaşlarım var... Hatta bi arkadaşım 60 kilo ıle hamıle kaldı 50 kılo ile doğurdu doğum sonrası 5 kilo verdi şuanda zincirlıkuyu mezarlığında :)))) tam bi saçmalık senın yazdığın gerçekten çok komıksın :)