Hamilelikte kaç kilo aldınız ?

ebru2508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
91
0
36
Bursa
kızılaaarrr acil yardımmm..... ben 9 haftalık hamişim doktora ilk gittiğimde 66 kilo idim fakat dün akşam tartıldığımda 69 kilo olmuşum galiba çok yiyorum :((( sizler hamileliğinizde kaç kilo aldınız ?

valla ben galiba hacı yatmaz olucam canım :) ben çalışıyorum sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapmadıgım için iş yerinde poğça yiyyorum 2 adet :) öğlende yemek yiyorum ve 2 adet ekmek ara öğunlerde ceviz badem falan yıyorum süt içiyorum akşam yemeğimi yiyorum yine 2 dilim ekmek yiyorum sonra meyve iyyorum bazen aburcuburda yiyorum ama bu çikolata oluyor genelde... ama tabi hergün böyle değil mesela geçen gün öğle yemeğinde 3 tane tost yedim :)))))

valla ben galiba hacı yatmaz olucam canım :) ben çalışıyorum sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapmadıgım için iş yerinde poğça yiyyorum 2 adet :) öğlende yemek yiyorum ve 2 adet ekmek ara öğunlerde ceviz badem falan yıyorum süt içiyorum akşam yemeğimi yiyorum yine 2 dilim ekmek yiyorum sonra meyve iyyorum bazen aburcuburda yiyorum ama bu çikolata oluyor genelde... ama tabi hergün böyle değil mesela geçen gün öğle yemeğinde 3 tane tost yedim :)))))

ohhh maşallah :)
sabah bi kere poğaça olayını kes normal ekmeği kes bak unonun tam tahıllı ekmekleri var sabahları iki dilim arasına domates peynir koy 2 tane sandviç yap onu ye daha mantıklı ara öğün yemen süt içmen gayet güzel akşam yemeğe çok yüklenme meyve ye tok tutar en azından

kendimee sahip çıkamıyorum kiiiii :))))
ama yememem lazım şimdiden 3 kilo aldım ilerisini düşünemiyorum bile sen neler yiyorsun mesela hiç kilo almamışşsın..

kendimee sahip çıkamıyorum kiiiii :))))
ama yememem lazım şimdiden 3 kilo aldım ilerisini düşünemiyorum bile sen neler yiyorsun mesela hiç kilo almamışşsın..

ben çalışıyordum fakat bıraktım işi sabah 4 dilimi geçmez benim eğer ekmek yiyeceksem tahin pekmez ceviz yada domates peynir salatalık yiyorum bazı sabah krep yada omlet yapıyorum bol bol su içiyorum tok tutsun diye kuruyemiş ceviz falan yiyorum öğleden sonra ya dondurma yada meyve yiyorum abur cubur yememeye çalışıyorum kraker falan atıyorum ağzıma

ama sen gibi çalışırken bende sabahları domates peynirli cevizli sandviç yapıyodum meyve alıyodum yanıma denemeye çalış canım ekmeğin tadı hem çok güzel
tabii ara sıra akşam kaçamak da yaptım fast food gibi =)

:)))) evet canım denemeye çalışıcammm yoksa bu böyle gitmicekkkk çok fazla kilo alıcam yoksaaaa :)))
yarından itibaren senin dediklerini yapıcam

:)))) evet canım denemeye çalışıcammm yoksa bu böyle gitmicekkkk çok fazla kilo alıcam yoksaaaa :)))
yarından itibaren senin dediklerini yapıcam

en azından denemeye çalış :) daha diğer aylar var tombik hamile olmayalım sonra
valla bazı hamilelere şaşıyorum hatunlarda fizik hiç bozulmuyor geçen gün aile hekimliğine geldi bi kız 19 haftalık hamileymiş yahuu hiç karnı yoktu

Kızlar yediğinize dikkat edin çok fazla abartmayın ama kendinizide sıkmayın kilo alırım diye.. Sorunsuz hamilellik gecirmniz dileğiyle. ;)

ya önemli olan tabikide inşallah sorunsuz hamilelik geçirmek.. o kızın bence iç karnı byüktür benim mesela iç karnım küçükmüş karnım çıkmaya başladı bile..

Merhaba.Kızımla 26+6 olduk.İlk 5 ay hiç kilo almadım.Çok dikkat ettim drum söyledi diye.Ama Son 6 haftada 8 kilo aldım.Çok hızlı gittiğim için drumdan azar işittim.Un ve mamüllerini de çok yemediğim için hormonlarıma bakılacak.Sıkıntı olabilirmiş.Bu kadar hızlı kilo almak iyi değil dedi drLAR.İnşallah yavaşlar kilo alımım ve hormonlarımda sorun çıkmaz:50:
Olması gereken kilo alımı şöyleymiş.Kadın doğumcum söyledi bunları
İlk 3 ayda 0 kilo
4-5-6da her ayda 1 en fazla 1,5 kg.
7-8-9da her ayda 2-2,5
Bu ortalamayla 10-12 arasında 9 ay bitmeliymiş.Yağlı,kalorili,unlu yemediğim halde çok aldım ben.Fast food çok aldırırmış.Çalışan olmak zor :50::50::50::50::50::50:

Merhaba.Kızımla 26+6 olduk.İlk 5 ay hiç kilo almadım.Çok dikkat ettim drum söyledi diye.Ama Son 6 haftada 8 kilo aldım.Çok hızlı gittiğim için drumdan azar işittim.Un ve mamüllerini de çok yemediğim için hormonlarıma bakılacak.Sıkıntı olabilirmiş.Bu kadar hızlı kilo almak iyi değil dedi drLAR.İnşallah yavaşlar kilo alımım ve hormonlarımda sorun çıkmaz:50:
İlk 3 ayda 0 kilo
7-8-9da her ayda 2-2,5
Bu ortalamayla 10-12 arasında 9 ay bitmeliymiş.Yağlı,kalorili,unlu yemediğim halde çok aldım ben.Fast food çok aldırırmış.Çalışan olmak zor :50::50::50::50::50::50:

bencede çalışan olmak çok zorr..... ben 3. aynıma yeni girdim ama 3 kilo aldım nabıcam bilmiyorum bundan sonra dikkat etmeye karar verdim böyle giderse hamileliğimmddeee çok kilo alıcam

kızılaaarrr acil yardımmm..... ben 9 haftalık hamişim doktora ilk gittiğimde 66 kilo idim fakat dün akşam tartıldığımda 69 kilo olmuşum galiba çok yiyorum :((( sizler hamileliğinizde kaç kilo aldınız ?

mrb cnm benim 10.hafta bitti 11 in içindeyim 0 kilo.almadım hiç yani.sen cok mu yiyosun acaba?benim öğünler cok değişmdi..

İlk 3 ayda 0 kilo
7-8-9da her ayda 2-2,5

ayyy maaşallah:nazar: 26.hafta mı,biz de görürüz inşallah o günleri..senin de ilk dönemlerde cok belirtin yoktu dimi ayşe ben yanlış hatırlamıyorum(bulantı gibi)..benim de yok herkes garipsiyor :9:

siz kaç kilo aldınız hamileliğinizde sizin doğuma az kalmış zaten

Canım benim benim kilo alımım sizi yanıltmasın ben 63 kiloyla hamile kaldım şuan 64,8 kiloyum ama ilk 2 ay 3 kilo kadar verdm.. benimki normal değil yani..bende hic alamadım diye üzülüyorum :).. arkadaşın biri 19 haftalık hamile birinin karnından bahsetmiş benmde öle karnım yoktu şimdi belli oluyo hamile olduğum ama önemli olan bebeğin kilosu canım.. Kilonuzu emzirirken verirsiniz dert etmeyn ama dikkat etmenizde fayda var tabi..

Canım benim benim kilo alımım sizi yanıltmasın ben 63 kiloyla hamile kaldım şuan 64,8 kiloyum ama ilk 2 ay 3 kilo kadar verdm.. benimki normal değil yani..bende hic alamadım diye üzülüyorum :).. arkadaşın biri 19 haftalık hamile birinin karnından bahsetmiş benmde öle karnım yoktu şimdi belli oluyo hamile olduğum ama önemli olan bebeğin kilosu canım.. Kilonuzu emzirirken verirsiniz dert etmeyn ama dikkat etmenizde fayda var tabi..

ben 66 kilo ile kaldım 3. ayıma girdim 69 kilo oldujm ):

Back
X