Fast fooddan uzak dur diyorlar hep.Acıkınca meyve salatası yapacak zamanmı var sanki:26: Hareketlerin azsa ne kadar az yersen ye kilo alıyorsun
Yaa ne zaman geçti değil mi onca hafta

Görürsün merak etme.Çok hızlı geçiyor 9 ay.Evet doğru hatırlıyorsun.Çok büyük bi sıkıntım olmadı çok şükür benim.Çok dikkat ettim,stres yapmamak için uğraştım falan.Gebelikten değilde diğer sorunlarımdan kurtulamadım 6 aydır.İnşallah bu ay rahatım diyorum bişey çıkıyor.Neyse bugünümüze hamdolsun diyorum artık.Bir de ağır geçseydi hamişlik halim nice olurdu:18:
Ama bu haftalarda mide yanması oluyor.Ona da renie yetişiyor sağolsun.Dr günde 1 şişe bile içebilirsin dedi.Karbonatlı sakız da işe yarıyor aklında olsun.Bizim topiğe uğramaz oldun hınzır

Alışverişe vurduk topikce kendimizi.Tubilosh doğurmak için son 9 sayıyor,fmfm dersen öyle.peri3866 pek giremiyor sıkıntılarından.Belki de doğurmuştur.[/QUOTEyo]
Yok canım walla sızle alakası topıge gelmemeın ben o gunlerden sonra ıyıce umıdı kesıp foruma hıc gırmedım 4 ay kadar hatta bakabılırsın sonra hamıle oldugu ogrenınce tekrar geldım cok beklemıstım hamıle kalmak ıcın cok sukur muradıma erdım :) sızler baya ılerlemıssınız maasallah ama ugrarım soz!!