hamilelikte kalçaya birden giren sancılar

ozfagu33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
93
28
28
Arkadaşlar 22 haftalık gebeyim bazen kalçama sanki kemiğe gibi birden bi ağrı giriyor daha önceleri bu çok yorulduğumda oluyordu şimdilerde yorulmadanda bacağımı ani bi şekilde attığımda ve artık otururken birden bacağımı attığımda olabiliyor kimi zaman bu durumu yaşayan ,nedenini bilen varmı:KK51:bu arada o sancılar kramp tarzı değil daha çok kemikte gibi

bebeginz erkkmi erkk bebeklerde oluyor genelde bndede çok olur en çokta iş yaptıgım zaman ve ayakta durdugum zamn tam belimin alt kısmnda kalçanın ustunde tutulma gbi bi sancı oluyor

bebeginz erkkmi erkk bebeklerde oluyor genelde bndede çok olur en çokta iş yaptıgım zaman ve ayakta durdugum zamn tam belimin alt kısmnda kalçanın ustunde tutulma gbi bi sancı oluyor
hayır kızım olacak inşallah önceden özellikle yorulduğum zaman oluyordu ama şimdi bazen gündüzden daha çok iş yapmadan yürürken birden sancı giriyor bende ayağımı aniden çekmek zorunda kalıyorum acıdan çok sıkı basamıyorum o bacağıma belli bir süre

bu konuda hiç kimsenin bilgisi yokmu ya deneyimli anneler hamile arkadaşlar...

bana da daha 4 haftalıkken olmaya başlamıştı hala da oluyor.önceki hamileliğimde 6. aydan sonra kramp olurdu ama bu sancı şeklinde,daha farklı olmasına rağmen ben yine de kalsiyum magnezyum vs. eksikliğidir diye düşünüyorum.

ben hamileliğimin 12 yada 16.haftasından itibaren yaşıorum bu sorunu..doktoruma sordum magnezyum eksikliği dedi ve magnezyum ilacı verdi

evet bende öyle tahmin ediyorum ilk üç ay neredeyse süt yoğurt hiç yiyemedim mide bulantısından şimdi magnezyumda kullanıyorum günde 1 defa toz şeklinde ama yine çok şiddetli yaşıyorum sancıyı.. denizsebo sen hangi magnezyum kullanıyorsun ve nezaman nasıl?

Canım bendede aynı sorun var ama benim bel fıtığından dolayı siyatik ağrılarım oluyor umarım senin öyle değildir

Aynisini ay
Arkadaşlar 22 haftalık gebeyim bazen kalçama sanki kemiğe gibi birden bi ağrı giriyor daha önceleri bu çok yorulduğumda oluyordu şimdilerde yorulmadanda bacağımı ani bi şekilde attığımda ve artık otururken birden bacağımı attığımda olabiliyor kimi zaman bu durumu yaşayan ,nedenini bilen varmı:KK51:bu arada o sancılar kramp tarzı değil daha çok kemikte gibi
aynisini ayni haftalarda yasadim kusum doktorum kalcalarin buyuyor dedi bana cok mantikli gelmiyordu bolbol dinlendim guneslendim d vitamini eksikliginden oldugunu dusunuyorum cunku dinlenip guneslenince gcti yuruyemiyordum kramp gibi sag popom

Back
X