- 1 Aralık 2016
- 63
- 15
- 3
- 34
- Konu Sahibi gunes-ates
Kizlar demiri düşen varmi aranizda ilac kullanildiği halde ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan kaça kadar düştu degerin? Benm 9 suan ve 5 aylik hamileyim.ferplex dye bi ilac kullanyorm onu gnde 2 ye cikardik bakalmBenm cok düştü doktor kan hapini gunde 2 ye çıkardı. Yine düşmeye devam etti bu sefer ignelere baslicaz dedi. Pek yanasmadm dogumuma 10 gun filan kaldi zaten
Suan kaça kadar düştu degerin? Benm 9 suan ve 5 aylik hamileyim.ferplex dye bi ilac kullanyorm onu gnde 2 ye cikardik bakalm
Hep mi bu civarlardaydi değerin ?Benim de düşük dokuz on arası günde ikiye çıktık santafer kullanıyorum bakalım işe yarayacak mı
Evet hep bu aralardaydı hamileliğin başından beriHep mi bu civarlardaydi değerin ?
Benim de düşük dokuz on arası günde ikiye çıktık santafer kullanıyorum bakalım işe yarayacak mı
Evet canım biliyorum çay kahve de dahil. Portakal mandalin gibi c vitamini yüksek meyvelerle tüketirsen de emilim hızlanıyor :)Amin canm darısı başına inşallah. Bu arada kan ilaclarini kullandiginda en az 2 saat sut urunleri tuketmeyecekmissin bilgin olsun