hamilelikte kan, demir düşüklüğü

Benm cok düştü doktor kan hapini gunde 2 ye çıkardı. Yine düşmeye devam etti bu sefer ignelere baslicaz dedi. Pek yanasmadm dogumuma 10 gun filan kaldi zaten

Benımde dusuk cıktı ılac vermedı kabızlık olur dıye,meyve suyu gıbı bısey onerdı ama daha alıp ıcmedım.

Benm cok düştü doktor kan hapini gunde 2 ye çıkardı. Yine düşmeye devam etti bu sefer ignelere baslicaz dedi. Pek yanasmadm dogumuma 10 gun filan kaldi zaten
Suan kaça kadar düştu degerin? Benm 9 suan ve 5 aylik hamileyim.ferplex dye bi ilac kullanyorm onu gnde 2 ye cikardik bakalm

Suan kaça kadar düştu degerin? Benm 9 suan ve 5 aylik hamileyim.ferplex dye bi ilac kullanyorm onu gnde 2 ye cikardik bakalm

Benim gunde 2 kere icmeme ragmen 9 kusurlere dustu. Ben gynotardeferon kullaniyorum. Zaten dogumdan sonrada belli bir süre kullanilmaya devam ediliyormus.

Benim de düşük dokuz on arası günde ikiye çıktık santafer kullanıyorum bakalım işe yarayacak mı

Geçen tahlilde düşüktü ama ben çaydan vazgeçemiyorum ondan oldu galiba.İlaç da kullanıyorum üstelik.

Canım benim hemoglobin 10,7 ferritin 4,9 çıktı. gyno ferro sanola başladım dün itibariyle. geceleri yatmadan önce bi tane içiyorum.

Amin canm darısı başına inşallah. Bu arada kan ilaclarini kullandiginda en az 2 saat sut urunleri tuketmeyecekmissin bilgin olsun
Evet canım biliyorum çay kahve de dahil. Portakal mandalin gibi c vitamini yüksek meyvelerle tüketirsen de emilim hızlanıyor :)

Benimde çok düşük ilacı 3 e çıkardı doktorun pekmez üzüm ne olursa yemeye başladım düzelir inş

Back
X