Hamilelikte kan pıhtılaşması

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
80
28
26
Merhaba hanımlar ben 6 haftalık gebeyim hemşire kanımı alırken kanın çabuk pıhtılaşıyor kardiyolojiye görün dedi hamileyken kan pıhtılaşmam olup olmadığını anlayabilirler mi ve eğer varsa bu saatten sonra ilaç kullanıp bebeğimi kurtarabilir miyim?

Bu cumartesi kontrolüm var doktoruma söyleyeyim o zaman
Kesinlikle aman deyim unutma ilk söyleyeceğin bu olsun dopler çekimide her ay ihmal etmesin birde perinatoloji kontrollerinizi mutlaka yaptırın 12 24 32. Haftalar mutlaka görsün sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Mutlaka pıhtılaşma paneli iste doktorundan. Önlem olarak coraspin başlayabilir.

Tamda bu haftalarda ilaca başlatıyorlar bende doğuma kadar kullandim hem igne hem asprin

Peki ben bunu söylesem hamile halimle olup olmadığını anlarlar mı yani hamileyken bu hastalık var mı yok mu anlaşılıyor mu

Peki ben bunu söylesem hamile halimle olup olmadığını anlarlar mı yani hamileyken bu hastalık var mı yok mu anlaşılıyor mu
Onu bilmiyorum dusuklerden snra yapılan kan testinde pihtilasmaya yatkınlık çıktı bende hemşirenin söylediğini doktora söyle endişelendim ya pıhtılaşma varsa diye de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…