- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
- Konu Sahibi esragirgin
Arkadaşlar gebelikte kan sulandırıcı kullanıyorum ve grip oldum doğal takviyeler alıyorum sizler nasıl atlattınız acaba ALLAH herkese acil Şifalar versin İNŞALLAH 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben baya bi hasta olmuştum antibiyotik vermişti doktorum,kan sulandırıcı ne için sordunuz onu anlamadımArkadaşlar gebelikte kan sulandırıcı kullanıyorum ve grip oldum doğal takviyeler alıyorum sizler nasıl atlattınız acaba ALLAH herkese acil Şifalar versin İNŞALLAH![]()
Anladım gelmiş geçmiş olsun İNŞALLAH yok ben kan sulandırıcıda kullanıyorum gebelikte onu belirtmek istedim benim şimdilik ateşş yok ama takip ediyorum ALLAH korusun Olursa direk doktora giderim ama doktor banaa doğal yollarla çözmelisin dedii bal nanee limon pekmez ballı süt meyve gibii İNŞALLAH kısaa zamanda atlatalımBen baya bi hasta olmuştum antibiyotik vermişti doktorum,kan sulandırıcı ne için sordunuz onu anlamadım
Canım merhaba bende iki gündür başlamışım ve aspirin yemeyi unuttum zararı olurmu daha önce 3 gebeligimi kaybettim ve çok endisleyim bir şey olurrmuArkadaşlar gebelikte kan sulandırıcı kullanıyorum ve grip oldum doğal takviyeler alıyorum sizler nasıl atlattınız acaba ALLAH herkese acil Şifalar versin İNŞALLAH![]()
Düşük mü yaşadınız öncesindeArkadaşlar gebelikte kan sulandırıcı kullanıyorum ve grip oldum doğal takviyeler alıyorum sizler nasıl atlattınız acaba ALLAH herkese acil Şifalar versin İNŞALLAH![]()
Banami yazdın canımDüşük mü yaşadınız öncesinde
Sanmıyorum canımm bir gün içmediysen mesela sanmıyorum bir sıkıntı olacağını benimde önceden kayıplarım oldu bitti gitti HamdolsunCanım merhaba bende iki gündür başlamışım ve aspirin yemeyi unuttum zararı olurmu daha önce 3 gebeligimi kaybettim ve çok endisleyim bir şey olurrmu
Aynen bende canım zaten daha başlayalı iki iğne vurdum bir ecopirin aldım ve bence dün yemedim birde bende tanısı konmuş bir kan pıhtılaşmasi yok doktor tavsiyesi üzerine başladım ilaclaraSanmıyorum canımm bir gün içmediysen mesela sanmıyorum bir sıkıntı olacağını benimde önceden kayıplarım oldu bitti gitti Hamdolsun
Bu gebelikte kanama yaşamıştım 10 günee yakın ecopirini içmedim iğneyi aksatmadım amaaa sorun olmadı
İçiniz rahat olsun İNŞALLAH sağlıkla kucaklayın![]()
Evett dahaa öncee kayıplarım kürtaj olmuştu Bitti gitti HamdolsunDüşük mü yaşadınız öncesinde
İyiii yapmışsın canımm aksatma doktorunu dinle sen mesela bir gündende sanmıyorum ben 10 gün içmemiştim vee bundan sonra dikkat edersin canımm içinn rahat olsun ALLAH ın izniyle sağlıkla ilerlesinAynen bende canım zaten daha başlayalı iki iğne vurdum bir ecopirin aldım ve bence dün yemedim birde bende tanısı konmuş bir kan pıhtılaşmasi yok doktor tavsiyesi üzerine başladım ilaclara
Amin amin inşallah canım benimİyiii yapmışsın canımm aksatma doktorunu dinle sen mesela bir gündende sanmıyorum ben 10 gün içmemiştim vee bundan sonra dikkat edersin canımm içinn rahat olsun ALLAH ın izniyle sağlıkla ilerlesin![]()