Hamilelikte kan sulandırıcı ve gripp

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Arkadaşlar gebelikte kan sulandırıcı kullanıyorum ve grip oldum doğal takviyeler alıyorum sizler nasıl atlattınız acaba ALLAH herkese acil Şifalar versin İNŞALLAH

Arkadaşlar gebelikte kan sulandırıcı kullanıyorum ve grip oldum doğal takviyeler alıyorum sizler nasıl atlattınız acaba ALLAH herkese acil Şifalar versin İNŞALLAH
Ben baya bi hasta olmuştum antibiyotik vermişti doktorum,kan sulandırıcı ne için sordunuz onu anlamadım

Ben baya bi hasta olmuştum antibiyotik vermişti doktorum,kan sulandırıcı ne için sordunuz onu anlamadım
Anladım gelmiş geçmiş olsun İNŞALLAH yok ben kan sulandırıcıda kullanıyorum gebelikte onu belirtmek istedim benim şimdilik ateşş yok ama takip ediyorum ALLAH korusun Olursa direk doktora giderim ama doktor banaa doğal yollarla çözmelisin dedii bal nanee limon pekmez ballı süt meyve gibii İNŞALLAH kısaa zamanda atlatalım

Canım merhaba bende iki gündür başlamışım ve aspirin yemeyi unuttum zararı olurmu daha önce 3 gebeligimi kaybettim ve çok endisleyim bir şey olurrmu

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun ben yeni kan sulandırıcı iğne kullanıyorum yanindada aspirin ve aspirin yemeyi unutmuşum zarrai olurmu kızlar

Canım merhaba bende iki gündür başlamışım ve aspirin yemeyi unuttum zararı olurmu daha önce 3 gebeligimi kaybettim ve çok endisleyim bir şey olurrmu
Sanmıyorum canımm bir gün içmediysen mesela sanmıyorum bir sıkıntı olacağını benimde önceden kayıplarım oldu bitti gitti Hamdolsun
Bu gebelikte kanama yaşamıştım 10 günee yakın ecopirini içmedim iğneyi aksatmadım amaaa sorun olmadı
İçiniz rahat olsun İNŞALLAH sağlıkla kucaklayın

Aynen bende canım zaten daha başlayalı iki iğne vurdum bir ecopirin aldım ve bence dün yemedim birde bende tanısı konmuş bir kan pıhtılaşmasi yok doktor tavsiyesi üzerine başladım ilaclara

Aynen bende canım zaten daha başlayalı iki iğne vurdum bir ecopirin aldım ve bence dün yemedim birde bende tanısı konmuş bir kan pıhtılaşmasi yok doktor tavsiyesi üzerine başladım ilaclara
İyiii yapmışsın canımm aksatma doktorunu dinle sen mesela bir gündende sanmıyorum ben 10 gün içmemiştim vee bundan sonra dikkat edersin canımm içinn rahat olsun ALLAH ın izniyle sağlıkla ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…