Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kdrlik hamile siniz ve ne zamandan beri kullaniorsunjzKızlar merhaba. Kan pıhtılaşmam var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktorunuz iğnenizi ne zaman bıraktırdı?
Doktorum bana da 32 de bırak dedi ama korkuyorum. Pıhtılaşma varken bu kadar erken bırakmayı beklemiyodum. Sizde de pıhtılaşma var mıydı5.ayda bıraktırdı bana.Aynı zamanda coraspin de kullanıyordum ben,onu da 32.hafta da bıraktırdı.Ama en iyi bilgiyi doktorunuzdan alırsınız.
31 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri kullanıyorumNe kdrlik hamile siniz ve ne zamandan beri kullaniorsunjz
Heterozigot vardı bende ,homozigot teklikeli olan sanırımDoktorum bana da 32 de bırak dedi ama korkuyorum. Pıhtılaşma varken bu kadar erken bırakmayı beklemiyodum. Sizde de pıhtılaşma var mıydı
Benimki Homozigot malesef. Doktorumu seviyorum güveniyorum da ama bu iğne olayı kafamı karıştırdı napcam bilmiyorumHeterozigot vardı bende ,homozigot teklikeli olan sanırım
Son gün :)Kızlar merhaba. Kan pıhtılaşmam var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktorunuz iğnenizi ne zaman bıraktırdı?
Okuduklarım arasında hep doğuma kadar devam edilmiş. Bende tekrar görüşücem doktorumla konuyu. Erken bırakmak korkutuyo ister istemez. Benim de 18 haftalık bi kaybım varBen de kullanıyorum doktorum sonuna kadar kullanacaz riske atamayız dedi üstelik kan pıhtılaşmasına da bakılmadı ben de iki tane düşüğüm vardı diye başlattı iğneyi
Görüş tedirginliğini belirt senin en doğal hakkın sonuçta Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinOkuduklarım arasında hep doğuma kadar devam edilmiş. Bende tekrar görüşücem doktorumla konuyu. Erken bırakmak korkutuyo ister istemez. Benim de 18 haftalık bi kaybım var![]()
Ikisinde de doğumdan 36 saat once...Kızlar merhaba. Kan pıhtılaşmam var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktorunuz iğnenizi ne zaman bıraktırdı?
Doguma bir hafta kala dedi bana,corapririnde kullaniyormusunKızlar merhaba. Kan pıhtılaşmam var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktorunuz iğnenizi ne zaman bıraktırdı?
Yok sadece iğne kullanıyorum başından beri. Bana 32 de bırakıcaz dedi ama korkuyorumDoguma bir hafta kala dedi bana,corapririnde kullaniyormusun
Doktorum rapor cikartti 9 ay boyunca kullanicaksin dediKızlar merhaba. Kan pıhtılaşmam var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktorunuz iğnenizi ne zaman bıraktırdı?
Hayirlisi olsun korkma allahin izniyle bisi olmaz insallahYok sadece iğne kullanıyorum başından beri. Bana 32 de bırakıcaz dedi ama korkuyorum![]()
İnşallah Allah korusun herkesin evladınıHayirlisi olsun
Hayirlisi olsun korkma allahin izniyle bisi olmaz insallah