Doğuma Hazırlık Hamilelikte kan sulandırıcıyı ne zaman bıraktınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nehirim24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
444
199
103
42
Kızlar merhaba. Kan pıhtılaşmam var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktorunuz iğnenizi ne zaman bıraktırdı?

5.ayda bıraktırdı bana.Aynı zamanda coraspin de kullanıyordum ben,onu da 32.hafta da bıraktırdı.Ama en iyi bilgiyi doktorunuzdan alırsınız.

5.ayda bıraktırdı bana.Aynı zamanda coraspin de kullanıyordum ben,onu da 32.hafta da bıraktırdı.Ama en iyi bilgiyi doktorunuzdan alırsınız.
Doktorum bana da 32 de bırak dedi ama korkuyorum. Pıhtılaşma varken bu kadar erken bırakmayı beklemiyodum. Sizde de pıhtılaşma var mıydı

Ben de kullanıyorum doktorum sonuna kadar kullanacaz riske atamayız dedi üstelik kan pıhtılaşmasına da bakılmadı ben de iki tane düşüğüm vardı diye başlattı iğneyi

Ben de kullanıyorum doktorum sonuna kadar kullanacaz riske atamayız dedi üstelik kan pıhtılaşmasına da bakılmadı ben de iki tane düşüğüm vardı diye başlattı iğneyi
Okuduklarım arasında hep doğuma kadar devam edilmiş. Bende tekrar görüşücem doktorumla konuyu. Erken bırakmak korkutuyo ister istemez. Benim de 18 haftalık bi kaybım var :(

Okuduklarım arasında hep doğuma kadar devam edilmiş. Bende tekrar görüşücem doktorumla konuyu. Erken bırakmak korkutuyo ister istemez. Benim de 18 haftalık bi kaybım var :KK43:
Görüş tedirginliğini belirt senin en doğal hakkın sonuçta Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏

Sağlıkla alın kucağınıza ben de gebeliğimi öğrenir öğrenmez yaptm. Yanlış hatrlamyorsam çarşamba akşamı son iğnemi yapıp cuma sabahı doğuma gittim.

Back
X