hamilelikte kanama acil yardim =(

tazegelin5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
245
49
Kizlar 19 haftalik hamileyim cinsel iliski sirasinda 4 5 damla kadar kan geldigini gordum ,acik kanmi desen pembemi bilemedim.ve cok.cok.cok.afedersiniz prezervatifin ustunse fark ettim.bu kank idararimi.yaptıktan sonra peçeteyle zorlayincada geldi

Sanırım tahristen birazda aci var bende yarinda.dr. gidicem.gerçi ama yinede fikrinizi almak.istiyorum

Kizlar 19 haftalik hamileyim cinsel iliski sirasinda 4 5 damla kadar kan geldigini gordum ,acik kanmi desen pembemi bilemedim.ve cok.cok.cok.afedersiniz prezervatifin ustunse fark ettim.bu kank idararimi.yaptıktan sonra peçeteyle zorlayincada geldi

Sanırım tahristen birazda aci var bende yarinda.dr. gidicem.gerçi ama yinede fikrinizi almak.istiyorum
Bebegim oynarsa problem yok degilmi ama.henuz oynadimi gerci.cinsel.munasebetten sonra.biraz gec oynuyor of korkuyorum

dr bundan sonra yasaklayabilir bu isi
normalde kan gelmez, gidin bakalim bi dr a ne diycek ..
idrar da kan gelmesi hafife alinacak bisey deil, keske once gitseydiniz dr a

tekrar kanama oldu mu doktor ne dedi sana aynısı bende de olmuştu

X