Hamilelikte kanama beta hcgnn dusmesi

Seln1903

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
797
860
18
30
Kızlar dunden beri kanamam var acilde kan verdim 2199 cıkmıstı poliklinik te de verdm bugun 1993 cıktı düsmüs . Doktor kan ver düsük yapiyo olabilirsin dedi ne yapmam gerekiyo yarını mı bekliyim ya da acil özel bi yerlere mi gideyim simdi bidaha yukselmezmi ya da durdurulamaz mı dusukse ?

Canım dün cevap vermiştim konuna malesef düşmesi Iyi değil düşük yapıyor olabilirsin kanamam çokmu

Kızlar dunden beri kanamam var acilde kan verdim 2199 cıkmıstı poliklinik te de verdm bugun 1993 cıktı düsmüs . Doktor kan ver düsük yapiyo olabilirsin dedi ne yapmam gerekiyo yarını mı bekliyim ya da acil özel bi yerlere mi gideyim simdi bidaha yukselmezmi ya da durdurulamaz mı dusukse ?
Canım vakit kaybetme git doktora hemen

Farkli yerlerde olcturmussunuz makineler farklidir bu kabul degil. Ayni yerde bir sonraki gun tekrar kan verin

Gecmis olsun degerlerin dususe gectikten sonra yukseldigini gormedim

Dun progstan vermsti oglene dogru baya kanamam vardi ama suan durdu bi iki damla geliyo acaba ilacn bi faydasi olmus olabilir mi 3 tNe falan ictim agrm szm hc biseyim de yok dun sancıyla kan geldi bugun hic sancım yok bu arada 4 hftalk hamileydm. Insallah gitmez benimle kalir bebegm.

Back
X