Hamilelikte kanama beta hcgnn dusmesi

Hic bi ihtimal bile yokmu
İkiz başlayıp (biri erken dönemde düşüp) tek devam eden gebeliklerde bhcg biraz düşüp sonra düzenli yükselmeye devam edebiliyor.
Eğer düşük oluyorsa bile gün aşırı bhcg değeri bakılıp sıfırlandığından emin olunmalı.
Umarım sağlıkla devam ediyordur gebeliğiniz.

İkiz başlayıp (biri erken dönemde düşüp) tek devam eden gebeliklerde bhcg biraz düşüp sonra düzenli yükselmeye devam edebiliyor.
Eğer düşük oluyorsa bile gün aşırı bhcg değeri bakılıp sıfırlandığından emin olunmalı.
Umarım sağlıkla devam ediyordur gebeliğiniz.
Insallah oyle bisey vardr ya. Normalle doner yine hersey

Insallah oyle bisey vardr ya. Normalle doner yine hersey
Ümidini kaybetme.
Elden geleni yap (Dr kontrolleri vs), elden gelmeyene sabır..
İnş sağlıkla devam ediyordur, değilse de en kısa zamanda sağlıkla devam edecek gebelikle bebeğine kavuşursun.

Ümidini kaybetme.
Elden geleni yap (Dr kontrolleri vs), elden gelmeyene sabır..
İnş sağlıkla devam ediyordur, değilse de en kısa zamanda sağlıkla devam edecek gebelikle bebeğine kavuşursun.
1 gün icinde 200 lerde dusmus cok mu ya yarn gitcem zaten moralim cok bozuk. Allah razi olsn insallah canm.

1 gün icinde 200 lerde dusmus cok mu ya yarn gitcem zaten moralim cok bozuk. Allah razi olsn insallah canm.
Düşüş olmasa bile yeterli artış yoksa yine 2günde bir bhcg bakılıp takip ediliyor canım. Düzenli artış olması gebeliğin devam edeceğine garanti vermediği gibi, artışın beklenenden çok az olması da ümitsizlik değil.
Bu erken dönem sabırla bekleyiş dönemi canım.
İlk iki gebeliğim 6. ve 8. haftalarda düşükle sonuçlandı. 6 haftalık kaybımda artış beklenenden az devam ediyordu. 8 haftalık son derece düzgün artıyordu, 8.haftada bebeğimin kalbi durdu. O dönemde çok üzüldüm, ben anne olamayacakmıyım diye çok endişelendim. Kendini fazla yıpratmamaya çalış. Bu konuda okuduklarımdan öğrendiklerim:
Gebeliklerin %40ı erken dönemde düşükle sonuçlanıyormuş.
Sağlıksız olan gebelikler böyle olabiliyormuş.
Hamilelik, öncesi de dahil, ilk gününden son gününe kadar sabır demekmiş.
Şimdi 3 tane yavrum var.

Annemin şu sözü beni rahatlatmıştı düşük yaşadığım dönemlerde ve sonraki gebeliklerimde (ya buna da birşey olursa korkusu yaşadığımda):
Yavrum, yiyecek ekmeği, içecek suyu varsa o (bebek) dünyaya gelir.
Sabırla ve ümid ederek beklemek... ...bence annelik. Hem de ömür boyu...

Düşüş olmasa bile yeterli artış yoksa yine 2günde bir bhcg bakılıp takip ediliyor canım. Düzenli artış olması gebeliğin devam edeceğine garanti vermediği gibi, artışın beklenenden çok az olması da ümitsizlik değil.
Bu erken dönem sabırla bekleyiş dönemi canım.
İlk iki gebeliğim 6. ve 8. haftalarda düşükle sonuçlandı. 6 haftalık kaybımda artış beklenenden az devam ediyordu. 8 haftalık son derece düzgün artıyordu, 8.haftada bebeğimin kalbi durdu. O dönemde çok üzüldüm, ben anne olamayacakmıyım diye çok endişelendim. Kendini fazla yıpratmamaya çalış. Bu konuda okuduklarımdan öğrendiklerim:
Gebeliklerin %40ı erken dönemde düşükle sonuçlanıyormuş.
Sağlıksız olan gebelikler böyle olabiliyormuş.
Hamilelik, öncesi de dahil, ilk gününden son gününe kadar sabır demekmiş.
Şimdi 3 tane yavrum var.

Annemin şu sözü beni rahatlatmıştı düşük yaşadığım dönemlerde ve sonraki gebeliklerimde (ya buna da birşey olursa korkusu yaşadığımda):
Yavrum, yiyecek ekmeği, içecek suyu varsa o (bebek) dünyaya gelir.
Sabırla ve ümid ederek beklemek... ...bence annelik. Hem de ömür boyu...
Cok sagol canm sayende birz icim rahatladı allah razı olsn senden

Kızlar evet persmbe gittm kesem falan gorundu tekrar kan verdm 3116 ckti bu sefer doktr düsük riskin var kese biraz asagida dedi 1 hafta snra kontrle gel dedi kanamam durdu biraz ama bugun yine kahve bi akinti seklinde bisey geldi bilmiyom bi haftayı beklemesem de gitsem mi yarn

Yolunda gidiyodu kac gundur kan degerim de yükseldi ya da öncekinde de bi yanlslk vardi ben de bilmiyorum doktr da oyle dedi dıs gebelik mi dedi bakti kese görünüyordu 1 hafta snra gel dedi canm . Ama yine kahverengi bi aknti gibi bisey geldi bugun az da sancm var korkmalimym bilmiyorum progestane devam ediyorum yoktu kac gundur bisey ne oldu anlamadm

Yolunda gidiyodu kac gundur kan degerim de yükseldi ya da öncekinde de bi yanlslk vardi ben de bilmiyorum doktr da oyle dedi dıs gebelik mi dedi bakti kese görünüyordu 1 hafta snra gel dedi canm . Ama yine kahverengi bi aknti gibi bisey geldi bugun az da sancm var korkmalimym bilmiyorum progestane devam ediyorum yoktu kac gundur bisey ne oldu anlamadm
Güzelce dinlen bence canım.
Sancı veya kanama şiddetli olursa doktoruna danış, yoksa yat bir hafta dinlen.
Sevindim.
Bebeğin seninle :)

Kahve akıntıdan korkma canım onlar normal, sancılar hepimizde de oluyor stres yapma en buyuk etken bu şuanda

Kahve akıntıdan korkma canım onlar normal, sancılar hepimizde de oluyor stres yapma en buyuk etken bu şuanda
Belki cok korkuyorum diye oluyor gecen okadar kanamaya ragmen cok şükür hic bisey olmadi yine olmayacak insallah persmbe kontrle gtcem insallah hersey yolunda gider saol bu arada 😊

Back
X