Canım benimde ilk doğumumda hiç bir sorun yaşamamıştım normal doğum gününden 10 gün önce doğdu.sonra 2 düşüğüm oldu 4.ve 4,5 aylık onlar 3 aylık olunca sümüksü uzun akıntılarım çok oluyordu sonra ağrısız kanamalarım oldu doktor anlamadı tabi 4 aylık düşüğümde kanamam kesilmişiti fakat bebek oynamıyordu hissettim doktora gittim ölmüş dediler eşimi bekliyordum yanıma gelmesi için o sırada tuvalete gittiğimde hiç anlamadı kendiliğinden düştü.4,5aylık düşüğümdede yine kanama kesildi tedaviyliyle.bir sabah yataktan kalktım ki suyım boşalıyor doktor almamız gerekiyodedi .o sırada bebek yaşıyordu. Ertesi sabah kürtaj ile alınacaktı yine tuvalete oturdum bebek ağrısız sancısız düştü hiç birşey anlamadan düştüler.doktorumu değiştirdim 3 sene sonra kızıma hamile kaldım 1 aylık hamileyken dr muayene etti hemen teşhis etti rahim ağzın kalem ucu kadar olması gerekiyorken sende parmağım giriyor demişti.3 aylık olunca gel demişti gittim rahim ağzını diktiler kızımda 23 gün erken doğmuştu çok şükür ssğlıkla.ssğlıkla.şimdi yine hamile yim geçmişimi bilbildiğim için doktoruma durumumu anlattım muayenede rahim ağzımda sıkıntı göremedi yinede riske atmayalım dedi ve 12 haftadan sonra fikişim oldu