Hamilelikte kanama yaşayanlar

Ozlemmm2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
13
3
1
35
  • Merhaba arkadaşlar 17+3 haftalık hamileyim ama 12 haftadadan beri kızımızı kanama , kahverengi kanamam oluyor doktora her gittiğimizde Allah'a şükürler olsun kalbi atıyor olarak görüyoruz fakat hep bir korku hep bir endişe bunun neden kaynaklandığını da bilmiyorum kaç tane doktora gittim net birşey söyleyen olmadı benim gibi olupda doğurana kadar kanama yaşayan var mı merak ettim bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Benim oldu iki hamileliğimde daha küçükken dikkat et bebek buyukken kanama iyi değil sitreste yapma kanama olunca doktora kos

Merhaba son durumunuz nedir acaba kesildi mi
Kanama ve lekeler.
Sizinle aynı durumdayım 14. Hafta kırmızı kanama ile başlayıp kahverengi lekelenmelere çevirdi. Şuan 17. Haftadayım kahverengi leke devam ediyor.
Ne zaman doktora gitsem hersey yolunda diyor ama bu lekelenmeler kesilmiyor.

Bebiş baya büyümüş aslında plasenta konumu neresi söyledi mi doktorun

benimde öyleydi ille de adet tarihimde olurdu bide tuvalette zorlanınca dra her gittiğimde bi sorun olmadığını söylerdi .çok şükür şimdi 20 günlük bebeğim erken doğum oldu ama benimki inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Bebiş baya büyümüş aslında plasenta konumu neresi söyledi mi doktorun

En son gecen hafta gittiğimde plesanta ile ilgili olabilir mi diye sormuştum yok o konuda hersey yolunda demişti. Bi sıkıntı yok eve git dinlen progestan kullanmaya devam dedi. Bilemedim başka bi doktora mı görünmeliyim acaba:/

Detaylı ultrasona gir bence iyi bi perinatolog bul 19. Haftada git görün. Çoğu doktor göremiyor perinatologun gördüklerini. Progestan verdi mi? Plasenta previa değildr umarım canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…