Hamilelikte kanama yaşayanlar

rdrsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
2.023
6.052
78
Hamilelikte kanama yaşayan ama sağlıklı doğum yapanlar var mı bizlere moral verir misiniz ben büyük bi hastalık atlattım 3.Günü yoğun kanamam oldu (12.haftanın içindeydim) eşimle kan uyuşmazlığımız da var iğnesini oldum bi de progestan iğne de oldum şimdi günlük 3 tane progestan alıyorum var mı benim gibi deneyimleri olan

Merhaba geçmiş olsun. Benim de aynı şekilde oldu. Nedenini bulamadılar. Kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar ve kanamalar 25. haftaya kadar ara ara devam etti. Şuan 28. haftanın içindeyim. Şükür bir sıkıntı görünmüyor. İnşallah ikimiz de sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Allahım evlatlarımızı bize sağlıkla bağışlasın sizin yoğun kanamanız olmuş muydu ve ben çok etkilendim geceleri korkudan genelde uyuyamıyorum

Allahım evlatlarımızı bize sağlıkla bağışlasın sizin yoğun kanamanız olmuş muydu ve ben çok etkilendim geceleri korkudan genelde uyuyamıyorum
Evet hem yoğun kanama vardı hemen elim kadar neredeyse parça geldiği anlarda olmuştu. Her seferinde çocuk düştü deyip gidiyordum hastaneye.

Evet hem yoğun kanama vardı hemen elim kadar neredeyse parça geldiği anlarda olmuştu. Her seferinde çocuk düştü deyip gidiyordum hastaneye.
Allah Allah ya ben bir kanamayı daha kaldırabilir miyim bilmiyorum ben çok etkilendim zaten ilk çocuk psikolojisi de zayıf olan biriyim geceleri korkudan uyuyamıyorum tuvalete gidemiyorum çok ağlıyorum siz bu durumun önüne nasıl geçtiniz

Bende başlarda çok kötü oldum. Hatta baygınlık geçirdiğim zamanlarda oldu, ambulansa gittiğimde oldu. Ama sonra sanki rutinmiş gibi alıştım. Sağlıklıysa zaten gelecek sağlıksızsa bir sebep olsun dedim.
Rabbim kimseye yaşatmasın ama daha kötü olursanız psikolojik destek alabilirsiniz

Benim de tam 12. Haftamin icinde cok yogun kanamam olmustu, bi sorun olmadi

Merhaba cinsiyeti ne aceba ?

Merhaba cinsiyeti ne aceba

Alıyorum zaten almadan bunu atlatmak mümkün mü bilmiyorum ama içim içime sığmıyor ne yapsak yetmiyor beni anca bu hali yaşayanlar anlar siz günlük işinize döndünüz mü ben yatak tuvalet
ten

Alıyorum zaten almadan bunu atlatmak mümkün mü bilmiyorum ama içim içime sığmıyor ne yapsak yetmiyor beni anca bu hali yaşayanlar anlar siz günlük işinize döndünüz mü ben yatak tuvalet

ten
Yok dönemedim. Kanama bir ara durunca her ihtimale karşı 15. haftada rahime dikiş attılar. Doktorum hiç kalma dedi. Ona rağmen yine de kanamalar devam etti. Tuvalet banyo dışında hiç kalkmıyorum yerimden

Yok dönemedim. Kanama bir ara durunca her ihtimale karşı 15. haftada rahime dikiş attılar. Doktorum hiç kalma dedi. Ona rağmen yine de kanamalar devam etti. Tuvalet banyo dışında hiç kalkmıyorum yerimden
Psikolojiniz nasıl

Bir sebep söylediler mi peki size şu an kaç haftalıksınız
Hayir sebep soylemediler. Zaten hamilelikteki kanamalarin cogunun sebebi anlasilamazmis. Tahmin edilebilirmis sadece. 10 yasina yaklasti ablasi

Hayir sebep soylemediler. Zaten hamilelikteki kanamalarin cogunun sebebi anlasilamazmis. Tahmin edilebilirmis sadece. 10 yasina yaklasti ablasi
Hay maşallah ya bunları duyunca umudum artıyor rabbim size bağışlasın benim kırmızı kanamam bitti ama kese de kan var sonradan kahverengi gelir dedi su an kahverengi atıyorum kanama 5 gün oldu korkudan kafayı yemem inşallah psikolojik olarak çok etkilendim

Valla ben psikolojik olarak sizin kadar etkilenmemistim, 10 haftaya yakin araliklarla surmustu kanamam

Maalesef ben çok etkilendim inşAllah aşarım ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım her anne de aynı şekilde tabiki
Merhabalar benimde aynı sizin gibi 11+5 te kanamam oldu suan 14 haftalıkım kahverengi lekelenmem devam ediyor sizin düzeldimi acaba

Kızlar bende tup bebek yaptırdım suan 19. Gun gebelıgı ogrendm bir kese gorduk ertesı gun bır kese daha gozuktu bu sabahda kanamayla uyandım gittim baktılar ettıler keseler duruyor kanaman bır saatde uc pedı gecerse gel dedıler ve transferımı yapan doktoru bilgılendrmedıler bıle umursamadılar zaten arastırma oldugu ıcın doktorla bır tek ılk gorusmede gordum bıde transferde hıc bsey sıramıosun asıstanlar bakır takıbe herseye bıle bısey sorun danısın napcagmı bılemyorum dyorum ses yok napcam blmyrm kızlar suan parcalı pıhtılı kanamam var zaten düsücekmı bıle yasayıp dusuren yada gebelıgı devam eden oldumu (progestan dex ıgne 1 adet gunde estrofem duspaston + vıtamınler ) dogum hanedekı kadın progestanı yukseltmeı ble dusuk olsun dyemı gonderdıler anlamdm ya aglayıp duruyorum cok gaddarlar ozel hastanede suan orda takıpde kalmanz daha dgru ddı gerı cevırdı

Merhabalar bende 6+5 günlüğüm ve 1 haftadan beri kanamam var 3 ayrı doktora gittim hepsyi ayrı şeyler söyledi biri kesen gelişmemiş dedi biri kesede problem yok çocuğun canlanıp canlanmamasina bakicaz 10 gün sonra gel dedi ve bugün çok şiddetli bı karın ağrım oldu aynı adet ağrısı gibiydi belime çok vurdu hemen doktorumu aradım duphaston verdi progestan kullaniyodum ztn bugün bunu verdi ve peceteye silince pembe ve kahverengi bı lekenme oluyodu şimdi idrarimla beraber kanamam var ama çok şiddetli bir kanama değil başına böyle bişey gelen var mı doktorum ya yerleşme ağrisidir dedi yada düşük olucak dedi hemen ilaç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…