Hamilelikte kanama?

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
7 haftalık hamileyim bugün önce kahverengi akıntı sonra kanamam oldu. Hala az az devam ediyor. Acile gittim ultraaonda bebek görünüyor dendi sadece. Ben korkuyorum. Yasayan bilen var mi olabilir mi böyle?

Geçmiş olsun. Bebeğin kalp atışı varsa korkmayın. Kanama yoğunum yoksa leke tarzı mıydı?

Geçmiş olsun. Bebeğin kalp atışı varsa korkmayın. Kanama yoğunum yoksa leke tarzı mıydı?
Teşekkür derim . Kalp atisina bakilmadi. Dedigim gibi bastan savmaydi sadecebebek duruyor dendi. Kanama cok yogun degil ama leke de değil. Yarin doktora gidicem insallah kalp atısini duyariz

Benim 4 aya kadar kanadı bebeğin düşer bile dedi doktorlar ama çok şükür simdi 33 haftalik oldu sapasağlam maşallah

Ya maşallah Allah bagislasin. Peki ilac falan mi kullandiniz nasil oldu
Bir iki aylıkken kanama alani görüyorum niye kanıyor belli degil diyolardi 3-4üncü aylarda plasenta rahim agzina cok yakin plasenta kaniyor bebek iyi dediler. Ağrısız ve bol kanamalı agrilardi. Hastanede yattigimda oldu. Devamli progestan verdiler gunde 3 kere hem de. Sonra ikiye düştüm. Bunu kullanirken düşük önleyici iğneler de vuruldum zaten 20 inci haftadan sonra plasenta yukari cikar ve kanamaz dediler ve öyle de oldu çok şükür. Genelde ağrısız kanamalarin sebebi plasentanin aşağıda olmasi deniyor. Plasenta yukari cikiyor rahim büyüdükçe

Cok tesekkur ederim bilgileriniz icin. Bana da dua eder misiniz yarin hayirli haberler alayim

Benim 4 aya kadar kanadı bebeğin düşer bile dedi doktorlar ama çok şükür simdi 33 haftalik oldu sapasağlam maşallah
Benim 4. Haftada leke geldi 9 hafta olduk ara ara hala geliyor hemen doktora gidiyorum ama sorun yok. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…