Hamilelikte kanama

gunessulti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
33
9
1
26
Kızlar merhaba hamilelikte kanama yasayan var mı? Ben ilk hamileligimi kahverengi lekelenmeyle öğrendim 1 hafta sonra kanamam oldu kırmızı renkte doktor kesin bisey soylemedi progestan ve 1 tane igne yazdı. 6. Haftamda oldu bu arada . Daha bebek ve kalp atışı yok kese gozukuyo dedi. Daha sonra 9. Haftamda yoğun bi kanamam oldu. Yine kesin bişey soylemedi .3 tane igne daha yazdı progestan verdi tekrar ve bolca istirat. Şuan 11 haftaligim ama kanmam kesilmiyo kahverengi siyaha dönük geliyor. İgneler bitti hergün nerdeyse 1 avuç içi bazen daha fazla geliyo. 15 gün oldu ama geçmiyor benzer bir durum yasayan var mı? Varsa ne kadar sürdü bide bebek sağlıklı mıydı? İlk doktora gittiğimde ultrasonda iyi gözüküyo dedi kalp atışını da duyduk.

Kanama alanı vardır

ben bu derece kanama.yasamadim.en fazla lekelenmeler veya bir tık ustu ama kuzenimin esi hamileligini yogun kanama ile tamamladi bi donem kan takviyesi bile aldi aklima bunu paylasmak geldi umarim saglikla.kucagina alirsin

ben bu derece kanama.yasamadim.en fazla lekelenmeler veya bir tık ustu ama kuzenimin esi hamileligini yogun kanama ile tamamladi bi donem kan takviyesi bile aldi aklima bunu paylasmak geldi umarim saglikla.kucagina alirsin
Umarım doktor 2 li 3 lü testlere kadar sağlıklı olup olmadığını soyleyemem dedi benimde onlar için 1 haftam daha var korkmaya başladım

İlk gebeligimin hemen hemen ortalarına kadar kanama yaşadım çok şükür sağlıkla doğum yaptım. 2.hamileligimde de uzun süre aynı şeyi yaşadım. O da çok şükür şimdilik iyi gidiyor. Evham yapmamaya çalışın. İnsan çok endişeleniyor ama iyi düşünün inşallah güzel sonuçlanır.

Umarım doktor 2 li 3 lü testlere kadar sağlıklı olup olmadığını soyleyemem dedi benimde onlar için 1 haftam daha var korkmaya başladım
kanama alani.bendede olmustu gebelik kesesinin etrafinda biyerlerde oluyor zamanla kuculup yok oluyor ilerleyen haftalarda. 11-14 arasi ikili taramayi yapiyolar 3lu taramada genelde 18de yapiliyor insallh hersey yolunda ilerler

İnşallah

ben de 5+3 gebeyim dün sabah kanama şikayeti ile gittim doktora kese aşağıda biraz dedi düşük önleyici hap verdi ama kanamam devam ediyor bu durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…