Hamilelikte kanama !!

busetpc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
19
0
1
27
9/10/11 haftalarımda ara ara kanama ara ara lekelenmelerim oldu. Doktorumuz zarın arkasında kanama olduğunu söyledi Protestan fitil verip dinlenmem gerektiğini söyledi 3 haftadır yatıyorum bugün biraz mutfağı toparlamaya dedim tekrar kahverengi lekeler geldi artık akıl sağlığımı kaybediyorum benim gibi kanamaları olan var mı ??? Herşey yolunda mı uyku uyuyamıyorum sürekli düşünüyorum çok kötüyüm.

Ben 15 haftalik hamileyim ama hic lekelenmem vs olmadi bilmiyorum. Bence sen yat dinlen hic kalkma bu surec boyle gerisini de Rabbime birak

Kahverengi ise eski kandır içerde bitene kadar gelebilir ara ara saglikliysa o bı şekilde devam edecektir merak etme

Ben 15 haftalik hamileyim ama hic lekelenmem vs olmadi bilmiyorum. Bence sen yat dinlen hic kalkma bu surec boyle gerisini de Rabbime birak
1 sene önce sağ tüpüm alındı 2 aylık bebeğimle beraber dış gebelikti şuan böle kanamaları yaşayıp yatmak beni delirtiyor korkuyorum yani

Korkmayın . İçinizi ferahlatacak dualar dinleyin ve bolca dinlenin . Bıraktığın mutfağı leş götürsün . Kirliler biriksin . Gücünüzü toplayın hepsini yaparsınız

1 sene önce sağ tüpüm alındı 2 aylık bebeğimle beraber dış gebelikti şuan böle kanamaları yaşayıp yatmak beni delirtiyor korkuyorum yani
Kuzum acil sifalar diliyorum insallah saglikla alirsin kucagina is filan yapma sakin

Kuzum ben görüyorum 6haftalikken beri şuan 12 haftalik hamileyim.progestan ilaç iciyormusunuz bebek tutunması için

12. haftaya kadar her gün kanamam vardı bazen artıyordu bazen azalıyordu ama hep vardı. Parça parça hiç gelmedi, çok geldiği zamanlar doktora gidip kalp atışlarına baktırıyordum eve geliyordum. Hiç ayağa kalkmadım bu süreçte, yürümedim arabaya hastane dışında hiç binmedim. Progestan kullandım her gün 2 tane. Çok şükür atlattım, kırmızıya dönmediği ve parça parça gelmediği sürece korkma. Nasibinde varsa doğacak Allah’ın izniyle sağlıkla gelsin

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Herkese hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim ilk gebeliğim 2 Ağustos adet oldum, 29 Ağustos adet olmam gerekiyordu 30 Ağustos gittim kan tahlili yaptırdım 110,6 çıktı ertesi gün doktora gittim tekrar tahlil yaptırmamı söyledi dün 1 Eylül kan tahlilim 256,7 çıktı. Bugün sabahtan beri tuvalet sonrası ara ara kahverengi kan geliyor normalmı ? Doktora gitmek istiyorum ama cumartesi. Yada gidip tekrar kan testimi yaptırsam. Sabahtan beri yatıyorum ama çok stres yaptım

Merhaba arkadaşlar bende aşılama yaptırdım kan verdim Beta hcg 2.30 çıktı negatif yani ama bir gün adet oldum ikinci gün yok bu nedir normalde adetim düzenli ve 4 gün sürer acaba hamilelik olabilir mi benim ki de bir umut işte

Yerleşme kanaması olabilir. Parça parça ve kırmızı değilse aslında sıkıntı değil. Bebek ve kese daha oluşmamıştır. Gidersen de ancak betaya bakarlar. Eğer yoğunsa, kırmızı kırmızıysa ve parça parçaysa git bence, onun dışında pazartesiyi bekle

Çok teşekkür ederim. Yarın tekrar kan tahlili yaptıracağım inş birşey çıkmaz ama kırmızı kanama değil ara ara kahverengi geliyor.

Dur
Durdumu akintiniz şu an nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…