Kahverengi ise eski kandır içerde bitene kadar gelebilir ara ara saglikliysa o bı şekilde devam edecektir merak etme9/10/11 haftalarımda ara ara kanama ara ara lekelenmelerim oldu. Doktorumuz zarın arkasında kanama olduğunu söyledi Protestan fitil verip dinlenmem gerektiğini söyledi 3 haftadır yatıyorum bugün biraz mutfağı toparlamaya dedim tekrar kahverengi lekeler geldi artık akıl sağlığımı kaybediyorum benim gibi kanamaları olan var mı ??? Herşey yolunda mı uyku uyuyamıyorum sürekli düşünüyorumçok kötüyüm.
1 sene önce sağ tüpüm alındı 2 aylık bebeğimle beraber dış gebelikti şuan böle kanamaları yaşayıp yatmak beni delirtiyor korkuyorum yaniBen 15 haftalik hamileyim ama hic lekelenmem vs olmadi bilmiyorum. Bence sen yat dinlen hic kalkma bu surec boyle gerisini de Rabbime birak
Kuzum acil sifalar diliyorum insallah saglikla alirsin kucagina is filan yapma sakin1 sene önce sağ tüpüm alındı 2 aylık bebeğimle beraber dış gebelikti şuan böle kanamaları yaşayıp yatmak beni delirtiyor korkuyorum yani
12. haftaya kadar her gün kanamam vardı bazen artıyordu bazen azalıyordu ama hep vardı. Parça parça hiç gelmedi, çok geldiği zamanlar doktora gidip kalp atışlarına baktırıyordum eve geliyordum. Hiç ayağa kalkmadım bu süreçte, yürümedim arabaya hastane dışında hiç binmedim. Progestan kullandım her gün 2 tane. Çok şükür atlattım, kırmızıya dönmediği ve parça parça gelmediği sürece korkma. Nasibinde varsa doğacak Allah’ın izniyle9/10/11 haftalarımda ara ara kanama ara ara lekelenmelerim oldu. Doktorumuz zarın arkasında kanama olduğunu söyledi Protestan fitil verip dinlenmem gerektiğini söyledi 3 haftadır yatıyorum bugün biraz mutfağı toparlamaya dedim tekrar kahverengi lekeler geldi artık akıl sağlığımı kaybediyorum benim gibi kanamaları olan var mı ??? Herşey yolunda mı uyku uyuyamıyorum sürekli düşünüyorumçok kötüyüm.
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Herkese hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim ilk gebeliğim 2 Ağustos adet oldum, 29 Ağustos adet olmam gerekiyordu 30 Ağustos gittim kan tahlili yaptırdım 110,6 çıktı ertesi gün doktora gittim tekrar tahlil yaptırmamı söyledi dün 1 Eylül kan tahlilim 256,7 çıktı. Bugün sabahtan beri tuvalet sonrası ara ara kahverengi kan geliyor normalmı ? Doktora gitmek istiyorum ama cumartesi. Yada gidip tekrar kan testimi yaptırsam. Sabahtan beri yatıyorum ama çok stres yaptım12. haftaya kadar her gün kanamam vardı bazen artıyordu bazen azalıyordu ama hep vardı. Parça parça hiç gelmedi, çok geldiği zamanlar doktora gidip kalp atışlarına baktırıyordum eve geliyordum. Hiç ayağa kalkmadım bu süreçte, yürümedim arabaya hastane dışında hiç binmedim. Progestan kullandım her gün 2 tane. Çok şükür atlattım, kırmızıya dönmediği ve parça parça gelmediği sürece korkma. Nasibinde varsa doğacak Allah’ın izniylesağlıkla gelsin
Yerleşme kanaması olabilir. Parça parça ve kırmızı değilse aslında sıkıntı değil. Bebek ve kese daha oluşmamıştır. Gidersen de ancak betaya bakarlar. Eğer yoğunsa, kırmızı kırmızıysa ve parça parçaysa git bence, onun dışında pazartesiyi bekleMerhabalar aranıza yeni katıldım. Herkese hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim ilk gebeliğim 2 Ağustos adet oldum, 29 Ağustos adet olmam gerekiyordu 30 Ağustos gittim kan tahlili yaptırdım 110,6 çıktı ertesi gün doktora gittim tekrar tahlil yaptırmamı söyledi dün 1 Eylül kan tahlilim 256,7 çıktı. Bugün sabahtan beri tuvalet sonrası ara ara kahverengi kan geliyor normalmı ? Doktora gitmek istiyorum ama cumartesi. Yada gidip tekrar kan testimi yaptırsam. Sabahtan beri yatıyorum ama çok stres yaptım
Çok teşekkür ederim. Yarın tekrar kan tahlili yaptıracağım inş birşey çıkmaz ama kırmızı kanama değil ara ara kahverengi geliyor.Yerleşme kanaması olabilir. Parça parça ve kırmızı değilse aslında sıkıntı değil. Bebek ve kese daha oluşmamıştır. Gidersen de ancak betaya bakarlar. Eğer yoğunsa, kırmızı kırmızıysa ve parça parçaysa git bence, onun dışında pazartesiyi bekle
Durdumu akintiniz şu an nasilsiniz9/10/11 haftalarımda ara ara kanama ara ara lekelenmelerim oldu. Doktorumuz zarın arkasında kanama olduğunu söyledi Protestan fitil verip dinlenmem gerektiğini söyledi 3 haftadır yatıyorum bugün biraz mutfağı toparlamaya dedim tekrar kahverengi lekeler geldi artık akıl sağlığımı kaybediyorum benim gibi kanamaları olan var mı ??? Herşey yolunda mı uyku uyuyamıyorum sürekli düşünüyorumçok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?