Merhaba hanımlar picos hastasıyım tüp bebekle gebe kaldım hamilelik belirtim dahi yoktu embriyom tutunduğunda çok rahat bi gebelik geciriyodum 5+3 de doktorum vajinal muayneyle keseye baktı ultrason cihazını çıkarır çıkarmaz kırmızı leke gelmeye başladı sonrasını ağrılar takip etti doktorum progestan yazmıştı gerek görürsek kullanmaya baslarsın diye bayramın birinci günü ağrı bel ağrısı bide kırmızı leke gelmeye başladı doktorumu aradım söyledim daha hogunlasırsa bitane progestan fitil atarsın ama şimdi gerek yok dedi ama kasık ağrılarım şiddetlenmişti epey ertesi gün yani bayramın ikinci günü yani 6.haftanın ilk günü şakır şakır kan gelmeye başladı panik yaptım elim ayağım boşaldı korkudan birde zar gibi siyaha yakın bir parça geldi gitti dedim hiç ümidim kalmadı doktorumu aradım kese yerinde duruyomu ona bakılmalı dedi hemen acile gittim baktılar düşük riski var ama kese duruyo kalp atışı var dediler çok sükür progestanı sabah akşam ağızdan içmemi söyledi doktorum kanamam bitti sayılır hafif hafif lekelenmem oluyo cok az kasık ağrımda hafifledi ama cidden korkuyorum aranızda benim gibi olup gebeliği sağlıklı sekilde ilerleyen oldumu aceba cevap verirseniz çok sevinirim