- Konu Sahibi myprecious
-
bende 07/02/2012 tarihinde doktora gittim 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.26/01/2012 tarihinde adet oldum kanamalarım uzadığı için doktora gitmiştim ama hamileymişim meğer bebeğimizn kalp atıslarınıda duydum ...ama kanamam hala devam ediyor cok fazla olmasada leke falan değil kırmızı kan seklinde düne kadar bir kayısı falan büyüklüğünde kanamalar oluyordu bugun birkaç damla oldu simdiye kadar son gittiğimde doktor hersey normal ama sen progestan kullan demişti.kullanmaya başladım henüz 2 gun oldu kullanalı ve daha kanamam gecmedı kısmetse 15 gun sonra tekrar doktora gitcem bakalım ne diycek inşallah bir sorun cıkmaz doktor bebek ıyı demesine rağmen kanamaları gordukce moralım cok bozuluyor.
bnde 6+6 haftalık hamileyim 5 gündür bnmde kahverengi bi akıntım var bnde progestron kullanıyorum gecmiyo ne zaman gececek gerci ne agrım var nede kırmızı cok akan bi kan ama yine de tedirginim yarın kalp atıslarına bakmaya gidicem dua edin ne olur....
Merhaba arkadaşlar
Ben 5 haftalık hamileyim fakat 2 Yada 3 gün arayla kanamam oluyor.doktora gttım kesede problem yok dedi kese de kanama yok dedi . Doktor Protestan ilaç ve folix asit verdi kullanıyorum. 10 gün dinlendim. Fakat 5 haftalık olmaaına rağmen kese 7.5 mm küçük dedi kalp atışı yok dedi 1 hafta sonra tekrar gtcem ;( sizce normal mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?