hamilelikte kanama

yeniyeni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
922
342
103
kızlar geçen hamile bi arkadaşım var onunla konuşuyorduk ikimizde erkek bebeğe hamileyiz onun kanaması olmuş(ilişki sonrası) iki gün hastanede yatmış annemlerde erkek bebek bazı gebeliklerde kanama gösterir dedi benden de dün akıntı gibi çooookk uçuk renkte sanki kan geldi motor altında kalıyodum çok korktum acile gittik bebek çok şükür ii kasıktan baktı kültür testine gönderdi o ne oluyor yaa gitmedim ben istemiyorum da vajinadan bakmalarını napsam

hamilelikte kanama cok önemli,en azı bile,benım bırkac damla gelmıstı,hemen dr. gittim plesanta asağıya kaymıs düşük olabılır demıslerdı hemen yatırdılar hastaneye,bu yuzden sende dıkkat et bırkac damlası bıle cok önemlı düşük habercisi olabılır cunku..
gecmıs olsun sağlıcakla doğur bebeğını...

hamilelikte kanama cok önemli,en azı bile,benım bırkac damla gelmıstı,hemen dr. gittim plesanta asağıya kaymıs düşük olabılır demıslerdı hemen yatırdılar hastaneye,bu yuzden sende dıkkat et bırkac damlası bıle cok önemlı düşük habercisi olabılır cunku..
gecmıs olsun sağlıcakla doğur bebeğını...

dr gitttim bebek gayet ii dedi ya tam kanmıydı onu bile anlamadım aslında ama korkudan mahfoldum acilen gittim ii dedi işte kültür testi nasıl yapılıyor bilen varmı

Back
X