hamilelikte kanama

meliha20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
280
170
53
39
Arkadaşlar merhaba ben 11 haftalık hamileyim 2defa kanamam oldu biri azdı digeri yogundu.dr gittim progesteron verdi .şükür şuan kanamam yok ama kahverengi akıntılarım çok fazla dr normal dedi ama işte yine içim rahat deil.benim gibi bu durumla karşılaşan varmı ? Yardımcı olursanız sevinirm

Arkadaşlar merhaba ben 11 haftalık hamileyim 2defa kanamam oldu biri azdı digeri yogundu.dr gittim progesteron verdi .şükür şuan kanamam yok ama kahverengi akıntılarım çok fazla dr normal dedi ama işte yine içim rahat deil.benim gibi bu durumla karşılaşan varmı ? Yardımcı olursanız sevinirm
Dinlenmem önemli canım,benim 10 haftalıkken başıma geldi,2 kutu progestan 200 mg kullandım,geçti Allahın izniyle doktorun sana yapıp yapmaman gerekenleri söylemiştir,kese etrafında kanama alanı varmı

Bende 1kutu aldm bitti 2.kutuyu al dedi sizdede uyku hali sersemlik yapıyormuydu dinleniyorum zaten ama arada yürüyüş yapıyorum ondan bişez olmaz demi?

Kese içinde kanama yok bebegin kalp atışlarını dinledim dr bebek gayet saglıklı dedi ama tehlike var dedi.

Yürüyüş falan yapma yatıp dinlenmen gerek canım. Bende de oldu evde bile biraz fazla hareket etsem hemen kahverengi kanamam geliyordu. Tamamen geçene kadar yat. Bana doktorum sadece tuvalete gitmek için yerinden kalkacaksın demişti. İlaca çok güvenme. En büyük tedavisi dinlenmek. Bende uyku hali sersemlik aşırı baş dönmesi ve bulantılarıma ekstra bulantı yaptı. Şimdi bitti ilacım rahatladım. Bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım

Bende 1kutu aldm bitti 2.kutuyu al dedi sizdede uyku hali sersemlik yapıyormuydu dinleniyorum zaten ama arada yürüyüş yapıyorum ondan bişez olmaz demi?
Evet ilacın yan etkileri bendede oldu,bırakınca rahatladım,çoğu kişide oluyor merak etme,şuan yürüyüşten çok dinlenmen önemli bence yürüyüşü ilerki aylara bırak,kese etrafında kanama olmaması iyi ama yinede kanama geçirmek düşük tehlikesini gösteriyor onun için kendine dikkat et canım

6+5 gnlk hamileym ilk hamileligim ve dn aksam kanamam basladi aksam iki defa acile gttik igne yapildi kadn dogm srvisine cikardilar fakat bi kadn dgmcu yoktu kanamanin siddetne gre cagrcaz dktr evnde dediler haataneye gtmeden once dha cok kanmam vardi hastnye gttm azaldi dktru aradilar dktor yaplmasi gerekenler yapilmis dedi eve geldk kanaa cogldi gene suan azaldi yok gibi birsey 11de doktra gdicez sizce bebegmi kaybediyomuyum moralm cok bozk tedavi ile hamile kaldm

[QOTE="lolalucy, post: 38395932, member: 163171"]Yürüyüş falan yapma yatıp dinlenmen gerek canım. Bende de oldu evde bile biraz fazla hareket etsem hemen kahverengi kanamam geliyordu. Tamamen geçene kadar yat. Bana doktorum sadece tuvalete gitmek için yerinden kalkacaksın demişti. İlaca çok güvenme. En büyük tedavisi dinlenmek. Bende uyku hali sersemlik aşırı baş dönmesi ve bulantılarıma ekstra bulantı yaptı. Şimdi bitti ilacım rahatladım. Bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım[/QUOTE]
Amin canım hayirlisiyla kucagıma bi alsam rahatlicam dinleniyorum ama tam geçiyo kahverengi akıntı tekrar başlıyo.dr bana kısıtlama yapmadı yürúyüşüde bebek adımlarıyla yapıyorum yoruluyorum zaten.pztsi randevum var hayırlışı olur inş.

Tatlım inş. Bişeyin yoktur telaş yapma ki drunda banada aynısını dedi stres daha kötü allah bebeklerimizi kucagımıza almak nasip etsin

Bende 11.haftadayim ve iki kez kanamam oldu ilk bebegimi dusuk yaptim progestan igne ve ilacda kullaniyorum hastanede de yattim buna ragmen kanama oldu sizler ne yaptiniz merak ettim

Back
X