Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 27 haftalık hamileyim.kanım cok düşük.sabah akşam kan hapı alıyorum ama yan etki yapıyor.kullanmaya devam etsem mi,bıraksam mı?bebek etkilenir mi acaba bana yan etki yapıyor onada bişey olurmuki?
bende 5 aydan beri kullanıyorum demir eksikliği kan ilacı hiç bir faydasını göremiyordum kanım daha bu ay yeni yüksemiş ben birde pekmez içtim karaüzüm pekmezi sende iç bende 37 haftaya girdim artık yarın doktora gidicem bakalım
pekmez de içiyordum ama bu aralar cay içmeye başlamıştım canım cok istiyodu.ondan heralde çok düşmüş.çayı falan bıraktım şimdi.pekmezide hamileliğimin başından beri içiyorum.bakalım ne olcak(
sağlık ocağından verdiler.normalde sabahları alıyordum.salı günü doktorum sabah akşam al dedi.salı gününden beri yan etkilerini yaşıyorum.ne yapacağımı şaşırdım tekrar sabahları mı alsam ki.
sağlık ocağından verdiler.normalde sabahları alıyordum.salı günü doktorum sabah akşam al dedi.salı gününden beri yan etkilerini yaşıyorum.ne yapacağımı şaşırdım tekrar sabahları mı alsam ki.
canım dut pekmezi kullandım bende hap da alıyordum ama pekmezden sonra kanım yükseldi Allah ın izniyle....muhakkak iç pekmezi ama ac karnına sabah sulandırarak..sevgiler
Hamıle kaldıgımda kanım 5.5 ti normalde 12 olması lazım o da sınır. 4 unıte kan aldım ılk ayımda ve o zamandan berı kan yapıcı seyler yıyorum ve hap kullanıyorum. Bebek senın depolarını kullanıyor canım sen kullanmazsan senınd e saglıgın bozulur. Bana da kabızlk yapıyordu haplar ama bebegın ve senın ıcın onemlı.Yan etkılerı senı cok rahatsız edıyorsa doktoruna danıs.