- 14 Mart 2012
- 201
- 83
- 298
- Konu Sahibi Amphitrite35
-
merhaba
hamilelikde çalışan hanımlar için yollar tehlikeli olacağı düşünülerek idari izin hakkı veriliyor diye bazılarından duydum ama emin olamadım.böyle bir durum varmı acaba ?
merhaba
hamilelikde çalışan hanımlar için yollar tehlikeli olacağı düşünülerek idari izin hakkı veriliyor diye bazılarından duydum ama emin olamadım.böyle bir durum varmı acaba ?
bununla ilgili bir bakanlık görüş yazısı falan var mı? ben hiç duymadım ??
resmi olarak bir yazı görmedim ama tvlerde hep duydum ve ben kamuda çalışıyorum kamuda uygulanıyor bundan eminim
Bütün bölgelerde mi geçerli bu kızlar
:) öle kafamıza göre değil idareye gidip bana izin verin yok valilik tüm hamile okul ve engellilere tatil yapıncataşımalı okulda öğretmenim. bizim burada kar yok da buzlanma var.... kar yağsa gene iyi...
acaba idari izin alabiliyor muyum??
teşekkürler. :))):) öle kafamıza göre değil idareye gidip bana izin verin yok valilik tüm hamile okul ve engellilere tatil yapınca
Arkadaşlar bunun belli haftası varmıymış yani 20.haftadan sonra falan gibi.yoksa hamile olduktan sonra mı geçerli haftası yokmu
Ben hemşireyim gitmedim şimdi arkadaşım aradı 20 haftadan sonra geçerli diye biliyorum dedi yarında tatil olursa haklı bi cevabım olsun isyedim sağolhafta ayrımı yok..
Ben hemşireyim gitmedim şimdi arkadaşım aradı 20 haftadan sonra geçerli diye biliyorum dedi yarında tatil olursa haklı bi cevabım olsun isyedim sağol
Bende hafta ayrımı ok diye biliyorum bende hemşireyim muayeneye gittim niye geldin bugün tatil dediler 10 haftalık hamileyimBen hemşireyim gitmedim şimdi arkadaşım aradı 20 haftadan sonra geçerli diye biliyorum dedi yarında tatil olursa haklı bi cevabım olsun isyedim sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?