hamilelikte karın ağrısı....?

zeyneptrn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
59
27
18
36
5haftalik hamleyim bunu anlamadım doktorlarda dahil tekrar kontrolüm var ama karın ağrım aşırı tecrubeli anneler bana yardim edebilirimi sıcak su havlu koysam zararı olmaz dimi yoksa hemen acil gitmelimiyim

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 12 haftalık hamileyim hafif ama süre gelen bir karın ağrım var ve sağ karın kısmında acı hissediyorum neden kaynaklanıyordur yardımcı olurmusunuz rica etsem

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 12 haftalık hamileyim hafif ama süre gelen bir karın ağrım var ve sağ karın kısmında acı hissediyorum neden kaynaklanıyordur yardımcı olurmusunuz rica etsem
Allah kucaginiza almayi nasip etsin once bunu soyleyim canim ben doktoruna sormandan yanayim kasıga agri vurma sebebine onlarin bakmasi daha dogru benim kis vardi ilk aylarda cok agri yapiyordu sıcak su ayyaklara karna arada sıcak havlu veya su cok tutmadan o sekilde agrim.hafiflemisti sonra bi anda gecti ama.doktor.kontrolu sart canim

tşk ederim cevabınız için için ama kasıkta ağrım yok benim karnımın sağ kısmında hafif bir acı gibi bişey var

tşk ederim cevabınız için için ama kasıkta ağrım yok benim karnımın sağ kısmında hafif bir acı gibi bişey var
Belki kafasi o taraftadir baskı yapıyordur acıkcası benimde cok bilgim yok bende yeniyim bu konularda bilincli annelerimiz vardir mutlaka.msj gorcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…