hamilelikte karin agrisi

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Kizlar tup bebekle hamileyim 7.gun degerim 14. 9.gun 92. Ve bugun son testim 12.gun 323. 2 sonra bir daha test vercem ama benim cok fazla adet olcak gibi agrim var bu agrilar beni korkutuyor dıs gebelik olur mu ki

Doktor bisey söylemeden kendine vesvese verme canım. Değerlerin gayet güzel katlanmış, ilk haftalarda bende cok fazla adet ağrıları çektim rahim büyüyor ondanmis. Şimdi ay'ına girerken adet ağrısı yaşıyorum o kadar .

Doktor bisey söylemeden kendine vesvese verme canım. Değerlerin gayet güzel katlanmış, ilk haftalarda bende cok fazla adet ağrıları çektim rahim büyüyor ondanmis. Şimdi ay'ına girerken adet ağrısı yaşıyorum o kadar .
Ya insallah ondandir. Evet degerler guzel ilerliyor keseyi gorsem rahatlicam bendee

Ya insallah ondandir. Evet degerler guzel ilerliyor keseyi gorsem rahatlicam bendee
Kese gorunmesi için biraz daha değerlerin yükselmesi gerekiyor sabırlı olmaya çalış canım çünkü kese gorundukten sonra bebek görme endişesi ondan sonra kalp atışı var mı dusuncesi ne zaman hareket edecek dusuncesi dönüp duracak kafanda o yüzden şimdiden kendini sakinliğe alıştır

Erken hamilelikte olabiliyor ader agrisina benzeyen agrilar. Kötüyü düsünüp icini daraltma hep iyi düsün. Benimde öyle agrilarim varda böyle bir gevsetme gibi sanki esnemeye calisiyormus karnim yer aciyormus bebege gibi. Gercekten de o agrilar ondan geliyormus. Vücut bebege yer yapiyormus ondan da agri oluyor. Türkcem zayif o yüzden tam olarak organlarin ismini felan yazamicam bilmiyorum cünkü detaylica hepsini ama öyle oluyormus canim

Erken hamilelikte olabiliyor ader agrisina benzeyen agrilar. Kötüyü düsünüp icini daraltma hep iyi düsün. Benimde öyle agrilarim varda böyle bir gevsetme gibi sanki esnemeye calisiyormus karnim yer aciyormus bebege gibi. Gercekten de o agrilar ondan geliyormus. Vücut bebege yer yapiyormus ondan da agri oluyor. Türkcem zayif o yüzden tam olarak organlarin ismini felan yazamicam bilmiyorum cünkü detaylica hepsini ama öyle oluyormus canim
Insallah benimde oyledir

Kizlar tup bebekle hamileyim 7.gun degerim 14. 9.gun 92. Ve bugun son testim 12.gun 323. 2 sonra bir daha test vercem ama benim cok fazla adet olcak gibi agrim var bu agrilar beni korkutuyor dıs gebelik olur mu ki
Ilk 3ay karnım hep ağrıdı adet olacakmisim gibi coook normal merak etme canim:)

benim hala bazen ağrıyor canım normal sen kendini üzme rahatla değerlerin çok güzel artmış. yakında keseyi de görürsün kalbini de duyarsın ama hep bir şekilde vesvese olur içinde ne yazık ki .ben hala endişeleniyorum, annem hala benim için endişeleniyor. annelik böyleymiş sürekli endişeymiş yani :anne:

Benimde 10.haftaya kadar adet sancılarım oldu.sürekli kanamam geldi sanıp wc ye gittim.normal yani.ama tabiki doktor kontrollerini aksatma.

9. Haftadayim ve karnim ara ara agriyor.
Yeni muayene oldum dusuk riskim vardi. Gecmis,icerdeki kanama alani temizlenmis,bebek gayet saglikli guzel tutunmus dedi..

Ona ragmen hala agriyor. Normal heralde.

Back
X