Hamilelikte karin buyumesi hakkinda ??

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
73
Arkadaslar gebeligimn 15inci haftasina girdim ama karnim olmasi gerekenden biraz daha buyuk sanki disardan cok rahat belli oluyor hamile oldugum.Internetten arastirdigim kadariyla cok hafif bi gobek cikintisi olacagi yaziyor bu donemde ama bana bakan hamile oldugumu anliyor.hosuma da gidiyor ama benden daha ileri donemlerinde olan arkadaslarinda tecrubelerinden faydalanmak istedim.ilk hamileligim oldugu icin merak ettigim seyler oluyor.simdiden yorumlarnz icin tesekkur ederim

Herkesin yapısı farklıdır. Rahatsız da olmuyorsunuz madem, kafanıza hiç takmayın.

Benim karnım da gayet büyüktü. Toplam 12 kilo aldım ama son ayımda ikiz mi diyordu bazıları.

Ben de paşam yayılmayı seviyor demek ki diyordum...

Herkesin yapısı farklıdır. Rahatsız da olmuyorsunuz madem, kafanıza hiç takmayın.

Benim karnım da gayet büyüktü. Toplam 12 kilo aldım ama son ayımda ikiz mi diyordu bazıları.

Ben de paşam yayılmayı seviyor demek ki diyordum...
Kesinlikle rahatsiz degilim hosuma gidiyor ama hic dikkat etmedim bugune kadar 3bucuk aylik hamilelere karinlari ne buyuklukte diye bakmadm.Her anini doya doya yasamak istyrm hamileligimin iyisiyle kotusuyle..Allah yavrularimiza saglik versin tabii bizlerede..

Gaz olabilir. Şişkinlik oluyor çünkü özellikle ilk zamanlarda.
Kilo da almış olabilirsin. Yediklerine içtiklerine çok dikkat et.
İpin ucu kaçabiliyor..

Bende 13 haftalik hamileyim hiç belli olmuyor diyorlar daha da zayifladin diyorlar moralim bozuluyor. Zayıflamadim da aksine 1-2 kilo aldım. Takma kafana ne güzel işte.

Gaz olabilir. Şişkinlik oluyor çünkü özellikle ilk zamanlarda.
Kilo da almış olabilirsin. Yediklerine içtiklerine çok dikkat et.
İpin ucu kaçabiliyor..
Zaten biraz fazla kilo aldm sanirim 4.ayimin icindeyim daha 5 kilo aldm..siskinlik 5.6inci haftalarimda baslamisti zaten nezaman karnim cikmaya baslar normalde onuda bilmiyorumki uf :(

Zaten biraz fazla kilo aldm sanirim 4.ayimin icindeyim daha 5 kilo aldm..siskinlik 5.6inci haftalarimda baslamisti zaten nezaman karnim cikmaya baslar normalde onuda bilmiyorumki uf :KK43:

Üzülme ama çok almışsın. Hamileyim diye salma kendini. Karnının neden çıktığı belli oldu..
Yediğine içtiğine dikkat et yoksa sonra çok uğraşırsın kilo vermek için..

Üzülme ama çok almışsın. Hamileyim diye salma kendini. Karnının neden çıktığı belli oldu..
Yediğine içtiğine dikkat et yoksa sonra çok uğraşırsın kilo vermek için..
Yo uzulmuyorum canm hamilelik bu kilo almak hic canmi skmiyo ben spora dogumdan snra devam edecgm yine zatn normalde zor kilo alan biriyim..bebegim iyi olsun 20 kilo aliim onemli dgl.bugun cinsiyetimizide ogrendk oglusumuz geliyoo kizlar Allah herkesin gonlune gore versin

Back
X