- 1 Şubat 2024
- 973
- 685
- 23
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
-
Merhabalar aynı sorun bendede oldu bi dönem neyle alakalı bilmiyorum 1 -2 hafta sonra düzeldi kendiliğinden bi sıkıntı olmadı korkmayın ama yinede kontrolde doktorunuza danısınKızlar merhaba
Garip bir huy başladı bende 2 haftadır haftada 2-3 kez alt karnımı sıkmış şekilde uyanıyorum ve korkuyorum bişey olur diye. Bunu yaşayan var mı ?
Daha önceleri hiç olmazdı ilk defa başıma geliyor
Ay çok ilginç değil mi hamilelikte başlamasıMerhabalar aynı sorun bendede oldu bi dönem neyle alakalı bilmiyorum 1 -2 hafta sonra düzeldi kendiliğinden bi sıkıntı olmadı korkmayın ama yinede kontrolde doktorunuza danısın
Rica ederim ne demek rahatlatabildiysem ne mutlu banaAy çok ilginç değil mi hamilelikte başlamasıhiç böyle birşey yapacağım aklıma gelmezdi bilinçsiz bir şekilde biran çok korktum içimi rahatlattın çok teşekkür ederim canım
Bir sürü emeklerle hamile kaldık bir de bu geldi başımızaRica ederim ne demek rahatlatabildiysem ne mutlu banabanada cok ilginc gelmişti hatta kasılmamı bu ne acaba diye korkmustum bende sonra kendiliğinden gecti sanki böyle sıkmışım sıkmısım oramı gibi cok garip gercekten bu bebişler bizi cok korkutuyor
Bir sürü emeklerle hamile kaldık bir de bu geldi başımızakoruma içgüdüsü mü bu anlamadım uykudayken sıkmak inşallah benşmki de geçer yoksa sıka sıka kas yapcam
Bende çok kastım karnımı. 34.haftadayım göbüş fıtığım oluşmuş. Ama bunun kasma sıkmayla alakası olduğunu sanmıyorum. Doktor gebeliğe bağlı olarak çok sık görüldüğünü söylemişti. Tek tavsiyem karnınız büyüdüğü zaman şeklini sürekli kontrol edinKızlar merhaba
Garip bir huy başladı bende 2 haftadır haftada 2-3 kez alt karnımı sıkmış şekilde uyanıyorum ve korkuyorum bişey olur diye. Bunu yaşayan var mı ?
Daha önceleri hiç olmazdı ilk defa başıma geliyor
Şeklini derken ne gibi balımBende çok kastım karnımı. 34.haftadayım göbüş fıtığım oluşmuş. Ama bunun kasma sıkmayla alakası olduğunu sanmıyorum. Doktor gebeliğe bağlı olarak çok sık görüldüğünü söylemişti. Tek tavsiyem karnınız büyüdüğü zaman şeklini sürekli kontrol edin
Kesinlikleeeeegecer gecer hiç endişelenme ya iki hafta bile sürmedi cok kısa bi sürecti yani olabilir anne adayları olarak herseyi yaparız biz hiç süphesiz
Bi yere yatarken yâda kalkarken karnının ortasında sanki bebeğin dizi varmış gibi göğüs altından kasıklara kadar borumsu bi şekil oluşuyo. Fıtıkmış buŞeklini derken ne gibi balım
Ayyy çok geçmiş olsunEki Görüntüle 3613759
Böyle gözüküyor. Karnımı çok kastığım için mi yoksa kendiliğinden mi oluştu bilemiyoruz. Normal yatarken normal otururken vs yok. Sadece yatarken ve kalkarken istemsiz karın kasıldığında çıkıyo bu ortaya
Sezaryen esnasında operasyon göreceğim maalesefAyyy çok geçmiş olsun
E nasıl geçecek bu ne dedi doktorlar
Bebeğin de sende sağlıklı bir şekilde o dönemi atlatın inşallah canımSezaryen esnasında operasyon göreceğim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?