• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte karin ve bel agriai yasayan varmi

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
703
159
33
32
Herkeze merhabalar ben daha cok yeni bir anne adayiyim 5 haftalik surekli karnim ve belim agriyor benim gibi bu durumu yasayn oldumu ve ilk zamanlarda birki damla.penbe akintim oldu doktora gitim fakat heycandan sormaya unutum gobek deligime kadar agrilarim oluyor doktor agrin varmi dediginde evt dedim ve agri kesici onerdi fakat ben icmek istemiyorum

Herkeze merhabalar ben daha cok yeni bir anne adayiyim 5 haftalik surekli karnim ve belim agriyor benim gibi bu durumu yasayn oldumu ve ilk zamanlarda birki damla.penbe akintim oldu doktora gitim fakat heycandan sormaya unutum gobek deligime kadar agrilarim oluyor doktor agrin varmi dediginde evt dedim ve agri kesici onerdi fakat ben icmek istemiyorum
Ben 13. Haftadayım hala ara ara oluyor ama ilk zamanlar gazdan dolayı oluyordu yada kabızlıktan dolayı zamanla azaldı

Ben 13. Haftadayım hala ara ara oluyor ama ilk zamanlar gazdan dolayı oluyordu yada kabızlıktan dolayı zamanla azaldı
Bilmiyorum ara ara agrim oluyor ilk karinim agridinda gastrolojiye gitmistim gaz var demiati ve dolenme gozuktunu henuz hamile olmadimi soylemisti onceki gun cok karin agrim olmustu simdi ara ara ozamn acaba hamilemiydim bilmiyorum ben tekstilde caliaiyorum ve agir seyler kaldiriyordum hamile oldumu orendim gun bile agir seyler kaldirmistim acaba agirlik kaldirdim icin onceden bu yuzdenmi agriyor diyoru doktor bisey demedi

İlk haftalarda ağrı oluyor korkma ama dinlenince geçmiyorsa doktoruna bilgi ver mutlaka. Kendini yormamaya çalış.

Back
X