• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelin basindan beri bel agtisi yasayan varmi

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
703
159
33
32
Bel ve bobreklere dogru agrim var doktora sotledim normal dedi kanamam oldu icin sureklinyatiyorum ve asicik fazla haraket edeyim hemen belim agriyor tutuluyor yasayan varmi

Gebelik haftasi 14

Bel ve bobreklere dogru agrim var doktora sotledim normal dedi kanamam oldu icin sureklinyatiyorum ve asicik fazla haraket edeyim hemen belim agriyor tutuluyor yasayan varmi

Gebelik haftasi 14
Benimde o şekilde ağrılarım var. 13. haftadayım.D vitaminim düşükmüş şimdi D vit. verdi ve ben de kabızlık problemi var çok o her yerine ağrı yapar dedi onunla ilgili de ilaç verdi şimdi kabızlığı çözersek ağrıların azalır dedi sizinde kabızlık vs probleminiz varsa ondan da olabilir.

Benimde o şekilde ağrılarım var. 13. haftadayım.D vitaminim düşükmüş şimdi D vit. verdi ve ben de kabızlık problemi var çok o her yerine ağrı yapar dedi onunla ilgili de ilaç verdi şimdi kabızlığı çözersek ağrıların azalır dedi sizinde kabızlık vs probleminiz varsa ondan da olabilir
Ben daha hamile kalmadan doktor kontroluyle vitamin ve minarel icmeye basladim gebelim daha salikli ilerlesin diye ilk bebeyimi ilerleyen aylarda kaybetim onun icin ilk gebelimde boyle deildi ilkinde karnim agriyordu bu gebelimde belim kabizlik ilkinde bende de vardi sukur bunda iyi

Bende de var 8. Haftanın içindeyim geceleri yatakta artan bir ağrı var bende bacaklarıma kadar vuruyor gece dönüp duruyorum yatakta rahim buyudukce bel ve sırt ağrılarının olması normalmis

Ayy ben boyle hic agrisiz sizisiz hic sorunsuz hamilelik gecirenlere cok ozeniyorum bu benim ikinci gebelim ve ilk bebeyimi ilerleyen aylarda kaybetim ilki farkliydi bu farkli
Bende de var 8. Haftanın içindeyim geceleri yatakta artan bir ağrı var bende bacaklarıma kadar vuruyor gece dönüp duruyorum yatakta rahim buyudukce bel ve sırt ağrılarının olması normalmis

Benimde o şekilde ağrılarım var. 13. haftadayım.D vitaminim düşükmüş şimdi D vit. verdi ve ben de kabızlık problemi var çok o her yerine ağrı yapar dedi onunla ilgili de ilaç verdi şimdi kabızlığı çözersek ağrıların azalır dedi sizinde kabızlık vs probleminiz varsa ondan da olabilir.
Merhaba kabızlık için duphalac kullanıyorum ama bazen yetmiyor .. öneriniz var mı? Size ne iyi geliyor

Merhaba kabızlık için duphalac kullanıyorum ama bazen yetmiyor .. öneriniz var mı? Size ne iyi geliyor
Ben şahsen ilaçsız atlattım erik kurusu kayısı kurusu kaynatıp yedim şeker katmadan inanın çok faydası oluyor özellikle sabah aç karnına gün icnde de ara öğünlerde yemenizi tavsiye ederim

Merhaba Bana da aynı şekilde duphalac verdi ancak şu an sanırım vücudumda alıştı duphalaca etki etmiyor maks.2 gün yapamazsan fitil kullan dedi bir de fitil verdi. Fitil bayağı rahatlatıyor. Doktorunuza sorun sizde uygun görürse fitil verir. Lifli besleniyorum bol su içiyorum ama benim hamilelik önceside kronik kabızlığım vardı maalesef şimdi daha çok zorluyor

Merhaba Bana da aynı şekilde duphalac verdi ancak şu an sanırım vücudumda alıştı duphalaca etki etmiyor maks.2 gün yapamazsan fitil kullan dedi bir de fitil verdi. Fitil bayağı rahatlatıyor. Doktorunuza sorun sizde uygun görürse fitil verir. Lifli besleniyorum bol su içiyorum ama benim hamilelik önceside kronik kabızlığım vardı maalesef şimdi daha çok zorluyor
Sizinle aynı durumdayım , bende de kronik kabızlık mevcut.. elimden geldiğince dikkat ediyorum ama bazen aldığım demirden kaynaklı sanıyorum çok zorluyor beni kabızlık .. çok teşekkürler

Back
X