Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de vardı magnezyum takviyesi almaya başladım kesildiBel ve bobreklere dogru agrim var doktora sotledim normal dedi kanamam oldu icin sureklinyatiyorum ve asicik fazla haraket edeyim hemen belim agriyor tutuluyor yasayan varmi
Gebelik haftasi 14
Benimde o şekilde ağrılarım var. 13. haftadayım.D vitaminim düşükmüş şimdi D vit. verdi ve ben de kabızlık problemi var çok o her yerine ağrı yapar dedi onunla ilgili de ilaç verdi şimdi kabızlığı çözersek ağrıların azalır dedi sizinde kabızlık vs probleminiz varsa ondan da olabilir.Bel ve bobreklere dogru agrim var doktora sotledim normal dedi kanamam oldu icin sureklinyatiyorum ve asicik fazla haraket edeyim hemen belim agriyor tutuluyor yasayan varmi
Gebelik haftasi 14
Ben daha hamile kalmadan doktor kontroluyle vitamin ve minarel icmeye basladim gebelim daha salikli ilerlesin diye ilk bebeyimi ilerleyen aylarda kaybetim onun icin ilk gebelimde boyle deildi ilkinde karnim agriyordu bu gebelimde belim kabizlik ilkinde bende de vardi sukur bunda iyiBenimde o şekilde ağrılarım var. 13. haftadayım.D vitaminim düşükmüş şimdi D vit. verdi ve ben de kabızlık problemi var çok o her yerine ağrı yapar dedi onunla ilgili de ilaç verdi şimdi kabızlığı çözersek ağrıların azalır dedi sizinde kabızlık vs probleminiz varsa ondan da olabilir
Bende de var 8. Haftanın içindeyim geceleri yatakta artan bir ağrı var bende bacaklarıma kadar vuruyor gece dönüp duruyorum yatakta rahim buyudukce bel ve sırt ağrılarının olması normalmis
Merhaba kabızlık için duphalac kullanıyorum ama bazen yetmiyor .. öneriniz var mı? Size ne iyi geliyorBenimde o şekilde ağrılarım var. 13. haftadayım.D vitaminim düşükmüş şimdi D vit. verdi ve ben de kabızlık problemi var çok o her yerine ağrı yapar dedi onunla ilgili de ilaç verdi şimdi kabızlığı çözersek ağrıların azalır dedi sizinde kabızlık vs probleminiz varsa ondan da olabilir.
Ben şahsen ilaçsız atlattım erik kurusu kayısı kurusu kaynatıp yedim şeker katmadan inanın çok faydası oluyor özellikle sabah aç karnına gün icnde de ara öğünlerde yemenizi tavsiye ederimMerhaba kabızlık için duphalac kullanıyorum ama bazen yetmiyor .. öneriniz var mı? Size ne iyi geliyor
Merhaba Bana da aynı şekilde duphalac verdi ancak şu an sanırım vücudumda alıştı duphalaca etki etmiyor maks.2 gün yapamazsan fitil kullan dedi bir de fitil verdi. Fitil bayağı rahatlatıyor. Doktorunuza sorun sizde uygun görürse fitil verir. Lifli besleniyorum bol su içiyorum ama benim hamilelik önceside kronik kabızlığım vardı maalesef şimdi daha çok zorluyorMerhaba kabızlık için duphalac kullanıyorum ama bazen yetmiyor .. öneriniz var mı? Size ne iyi geliyor
Sizinle aynı durumdayım , bende de kronik kabızlık mevcut.. elimden geldiğince dikkat ediyorum ama bazen aldığım demirden kaynaklı sanıyorum çok zorluyor beni kabızlık .. çok teşekkürlerMerhaba Bana da aynı şekilde duphalac verdi ancak şu an sanırım vücudumda alıştı duphalaca etki etmiyor maks.2 gün yapamazsan fitil kullan dedi bir de fitil verdi. Fitil bayağı rahatlatıyor. Doktorunuza sorun sizde uygun görürse fitil verir. Lifli besleniyorum bol su içiyorum ama benim hamilelik önceside kronik kabızlığım vardı maalesef şimdi daha çok zorluyor