Hamilelikte karında oluşan doğum çizgisi....

forest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
402
12
96
İstanbul
Merhaba,
Hamilelikte hamileliğin 20. haftalarından itibaren göbek deliği hizasında uzunlamasına boydan bi çizgi oluşuyo bazı hamilelerde. Doğumdan sonra geçiyormuş, ama kalıcı olduğu da oluyomuş. Sizde oluştu mu bu çizgi? Koyu renk,gölge gibi bişey. Bende oluşmaya başlıyo galiba :( Önlemenin bir yolu var mı? Niye oluyo?

slm cnm benimde hamilelikde dediğin yerde çizgim oluşdu bizde büyüklerin dediği erkek çocukda oluyomuş o çizgi.benim kaldı olsun ama herşeye değer :)çatlak desen vs.. çok kilomda kalmadı ama bünyeden kaynaklanıyo:)

slm cnm benimde hamilelikde dediğin yerde çizgim oluşdu bizde büyüklerin dediği erkek çocukda oluyomuş o çizgi.benim kaldı olsun ama herşeye değer :)çatlak desen vs.. çok kilomda kalmadı ama bünyeden kaynaklanıyo:)

nasıl erkek çocukta:53: benim kızım olucak ama bendede var o çizgi göğsümün orastından başlıyo aşağı kadar iniyor

yanlış bilmişler o zaman cnm:)yok benim göbek deliğinin hizasından tam başlıyo rahme kadar ama herkesde olmuyo cnm.bişe olmaz anlıcan ALLAH sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin:):23:

bende de hafif belirmeye başladı canım geçer diyorlar ama bilemiyorum onu önleyecek birşeyde olduğu zannetmiyorum boş ver takma bu kadar da anne olmak kolay mı

bende de oluştu ama çok belirgin değil böyle göbek deliğinden başlayıp rahme kadar ilerliyor
görümcemin boydan boya oluşmuştu ve kapkaraydı acaba benimki de doğuma kadar o denli kararırmı diye korkuyorum

Bende de var baya belirgin..Aynı zamanda göbek deliğimin içinde de kararma oldu. Kahverengi duruyor :2:

bende bu hafta oluşmaya başladı. inşallah ilerlemez ve doğum sonrasında da geçer :( bazı kadınlarda geçmiyo çünkü :(

Merhaba,
Hamilelikte hamileliğin 20. haftalarından itibaren göbek deliği hizasında uzunlamasına boydan bi çizgi oluşuyo bazı hamilelerde. Doğumdan sonra geçiyormuş, ama kalıcı olduğu da oluyomuş. Sizde oluştu mu bu çizgi? Koyu renk,gölge gibi bişey. Bende oluşmaya başlıyo galiba :( Önlemenin bir yolu var mı? Niye oluyo?

önlemenin yolu yok. sonradan hafif bi izi kalıyor. ama ondan daha beteri çatlaklar canım. sen o izi düşünme bence, çatlakların oluşmamasına gayret et. o çizgi sonlara doğru dahada koyulaşır...

34. haftam bitiyor.çizgi oluşmadı bende nezaman oluyormuş o çizgi.bide belkide esmer tenlilerde oluyordur sadece.

bendede olustu bu czgı erkek bebeklerde olacak dıye bırsey yok kızım olacak ve cok bellı bır cızgı var gobusumde..dogumdan sonra 1 yıl ıcınde gececek dıye duymstum kalıcı olanını suana kadar duymadım kalsa bıle bellı belırsız kalabılıyormus..
bunu onlemenın bı formulu yok malesef..
hormonlardan kaynaklanan bır durum..bebişini saglıkla kucagına alman dılegıyle..

benimde bir kızım var onda göbek deliğimin altından rahime kadar inmişti açık kahverengiydi ama tamamen geçti hiç kalmadı.şimdide yeni yeni çıkıyor aynı yerde ama daha çok açık renk...

Back
X