merhaba arkadaşlar 22 haftalık hamileyim 1 haftadır kasığımın hemen altı olan vajinaya ait olan bölgede aşırı ağrı var.Bölgenin adını tam bilmiyorum ama bacakların birleştiği V şeklindeki ön kısım Forumları okudum çatı ağrısı deniliyor daha aşağıdaki kemik ağrısına ama bu kemik ağrısı değil üst kısma bildiğiniz elimi vuramıyorum kas ağrısı çok fazla ,pantolon yada esofman ayakta giyemiyorum felaket agrı var.Benim gibi olan varmı ?
Bu konuyu iki defa açmak yerine 1 haftadır da ağrıyı çekmek yerine bir doktora gitseydin senin icin daha hayırlı olurdu. Biz burda doktor degiliz sonuçta. Ama bu ağrıların normal gibi gözüküyor sonuçta bebek büyüyor
Bu konuyu iki defa açmak yerine 1 haftadır da ağrıyı çekmek yerine bir doktora gitseydin senin icin daha hayırlı olurdu. Biz burda doktor degiliz sonuçta. Ama bu ağrıların normal gibi gözüküyor sonuçta bebek büyüyor
1.si açtığım konu düşmemişti o yüzden açtım yeni kullanıyorum siteyi ayrıca 2.si dr a gitmediğimi nerden biliyosunuz acaba ben öyle birsey yazmışmıyım bi bakın isterseniz .insan gibi cevap vermetyi ne zaman öğreneceksiniz acaba???? sadece benim gibi ağrı çeken varmı diye sordum cevabınız size kalsın!
Kişiden kişiye değişebilir her hamilelik aynı geçmez.. umarım yardımcı olacak biri çıkar. Ben sadece merak ettim gidip gitmediğinizi çünkü kötü bir ağrı yazmışsınız. Geçmiş olsun
Kişiden kişiye değişebilir her hamilelik aynı geçmez.. umarım yardımcı olacak biri çıkar. Ben sadece merak ettim gidip gitmediğinizi çünkü kötü bir ağrı yazmışsınız. Geçmiş olsun