• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kasık ağrısı çeken varmı

nubahar86

kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
501
13
118
39
Van
merhaba rakadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım şu anda 5+6 günlük.............. cumartesi günü keseyi gördüm.......... ama bu sabahtan beri sağ kasığıma kıramp şeklinde ağrı var çok korkuyorum........................ sizde böyle bir şey yaşayan varmı......................... bana yardımcı olun ne olur................ ayrıca idrar yollanrıda enfeksiyon olduğu için losefar ve munurol adında iki tane ilaç kullanıyorum .............acaba bunlardan olabilirmi

canım bende bu dertten cok cekiyorum.9 haftalık hamileyim.hala kasıklarım ağrıyor.Kaç defa doktorumada sordum,kanama olmadığı sürece çok normal dedi.bazem elimi bile süremiyorum kasıklarıma,hep ağrı,hep sancı.Ama endişelenme,bu doğalmış.Sadece kanama vs olursa hemen doktorunu haberdar et.

idrar yolları için bende munorol kullandım .bol bol su iç kesinlikle suyu ihmal etme günde üç litre su tüketmelisin.gebeliğin çok yeni bu dönemde kasık ağrıları olabiliyor ama bence doktoruna sor için rahat etsin mutlaka danış doktoruna geçmiş olsun

canım bende bu dertten cok cekiyorum.9 haftalık hamileyim.hala kasıklarım ağrıyor.Kaç defa doktorumada sordum,kanama olmadığı sürece çok normal dedi.bazem elimi bile süremiyorum kasıklarıma,hep ağrı,hep sancı.Ama endişelenme,bu doğalmış.Sadece kanama vs olursa hemen doktorunu haberdar et.

saol canım insan bu mutluluğa geç kavuşunca biran tedirgin oluyor ama inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımızada alacağız

merhaba rakadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım şu anda 5+6 günlük.............. cumartesi günü keseyi gördüm.......... ama bu sabahtan beri sağ kasığıma kıramp şeklinde ağrı var çok korkuyorum........................ sizde böyle bir şey yaşayan varmı......................... bana yardımcı olun ne olur................ ayrıca idrar yollanrıda enfeksiyon olduğu için losefar ve munurol adında iki tane ilaç kullanıyorum .............acaba bunlardan olabilirmi

Öncelikle tebrik ederim. Kasık ağrısı ilk haftalarda çok normal. Arkadaşların da dediği gibi kanama olmadığı sürece sorun yok. İdrar yolları enfeksiyonun da olduğu için üretra yani idrar kanallarından kaynaklı bir ağrı da olabilir.Umarım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.

teşekkür arkadaşlar biraz içim rahatladı inşallah isteyen herkes birgün bu mutluluğu yaşar ve hiç kaybetmez

benim de aşırı ağrılarım oluyor bazen gece uykumdan uyandırıyor o kadar şiddetli yani ama çok uzun sürmüyor 5 dakika sonra geçiyor bir de kanaman yoksa normal galiba doktor öyle demişti umarım sağlıklı bir bebişin olur canım

Daha hamileliğimin bile farkında değilken beklediğim adet tarihime 5 gün varken başladı kasık ağrılarım.. Hem de nasıl. Şu an 8. haftadayım hala ağrıyor. Hem de azalacağına daha da çoğalarak... Doktorum normal olduğunu söyledi. Kanama olmadığı sürece korkma dedi ama dayanamayacak kadar ağrırsa da hemen haber ver bana dedi. Şimdilik herşey yolunda gidiyor Maşallah ağrılarım dışında...

Bol bol istirahat et, yat, dinlen... Çok iyi geliyor.. Afacan kızıma rağmen elimden geldiğince dinleniyorum. Ancak o zaman geçiyor biraz. Bir de ılık duş alabilirsin ağrıların şiddetlenirse.

Allah sağlıcakla versin evlatlarımızı inşallah... Kolay hamişlikler diliyorum ve sonrasında kolaycacık bir doğumla sağlıklı bir evlat... :emir_bebek:

Benimde 34 haftalık bir kızım var bazen onun peşine filan koşturduğum zaman ağrım oluyor

canım korkulacak bişey yok 12 haftalık hamileyim benimde 3 gündür başladı doktoruma sormadım ama bende önemli bişey olmadıgını düşünüyorum idrar yolunda enfeksiyon varmı diye test yaptım temiz çıktı burda yazılanları okuyunca rahatladım biraz,ılık bir duş al ve dinlen iyi geliyor.

Back
X