• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kasık ağrısı normal mi yardimci olur musunuz?

oner65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
193
30
48
30
Hanimlar merhaba. Hamilelikte sağ kasık ağrısı kasıkta ayağa kalktikca batma normal midir? Bilginiz varsa lütfen yardımcı olur musunuz!

Bende oluyor,ozellikle yatarken uzanirken pek yoi kalkinca oluyor bilhassa sabahlari.Bende enfeksiyon da var.

Hanimlar merhaba. Hamilelikte sağ kasık ağrısı kasıkta ayağa kalktikca batma normal midir? Bilginiz varsa lütfen yardımcı olur musunuz!
Oluyor canım. Ben hamile olduğumu bu ağrılardan hissetmiştim. Özellikle böyle oturup kalkarken batmayı daha çok hissediyosun

Oluyor canım. Ben hamile olduğumu bu ağrılardan hissetmiştim. Özellikle böyle oturup kalkarken batmayı daha çok hissediyosun
Evet benim de şu an öyle yatınca azalıyor ama ayağa kalkınca başlıyor kalkerken otururken batma giriyor. Peki size bel sırt ağrısı bacak ağrısı oluyor muydu

İlk haftalarda çok normal. Bebek yerleşmeye çalışıyor tutunmak için sonraki aylarda da kasık ağrıları devam edebilir arar ara. Ozamanda kendine yer açıyor rahim büyüdükçe kasık ağrısı hep olucak canım kısaca. Kanama eşlik etmediği sürece korkma demişti bana doktorum aklında bulunsun.
Sağlıkla al kucağına 🙏🏽🍀

İlk haftalarda çok normal. Bebek yerleşmeye çalışıyor tutunmak için sonraki aylarda da kasık ağrıları devam edebilir arar ara. Ozamanda kendine yer açıyor rahim büyüdükçe kasık ağrısı hep olucak canım kısaca. Kanama eşlik etmediği sürece korkma demişti bana doktorum aklında bulunsun.
Sağlıkla al kucağına 🙏🏽🍀
İçimi rahatlattıniz çok teşekkür ederim hem cevabınız hem de güzel temenniniz için ☺️

Sağlıkla al kucağına 🙏🏽🍀
Bir şey daha sorabilir miyim? HCG 1140 çıkmış bu kaçinci haftaya tekabül ediyor bilginiz var mı?

Bir şey daha sorabilir miyim? HCG 1140 çıkmış bu kaçinci haftaya tekabül ediyor bilginiz var mı?

Benim beta hcg testimde ki referans aralıgına göre. 4-5 haftalık hamilesiniz
IMG-20210111-WA0004~2.webp

Benim iğnemin 11ci günü, kasık bölgemde çok agrim var sağ tarafda bacaklarima vuruyor ağrısı ,namazda secde ederken sanki bişey var batiyor bana,yürürken sağ bacağım incitiyor

Back
X