Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün test yaptım pozitif çıktı yarına doktora gidicem kasık ağrısı çok olunca kafam karıştı birazBende oluyor,ozellikle yatarken uzanirken pek yoi kalkinca oluyor bilhassa sabahlari.Bende enfeksiyon da var.
Cevabıniz için teşekkür ediyorumOzellikle 3 ila 7 hafta arasi rahim genislemesine bagli sık yasanrmis
normaldir canım ,benim de çok oluyordu.keşke dursaydı da yine olsaydıBugün test yaptım pozitif çıktı yarına doktora gidicem kasık ağrısı çok olunca kafam karıştı biraz
Başınız sagolsun benim de bu ikinci gebeliğim bende ilkini kaybettim maalesef ondan bu korkumnormaldir canım ,benim de çok oluyordu.keşke dursaydı da yine olsaydı![]()
Hadi hayirlisi.Sıkma canini her seyin cozumu vardir iyi dusunmeye bak.Bugün test yaptım pozitif çıktı yarına doktora gidicem kasık ağrısı çok olunca kafam karıştı biraz
benim 3 olduBaşınız sagolsun benim de bu ikinci gebeliğim bende ilkini kaybettim maalesef ondan bu korkum![]()
Her şeyin bir zamanı vakti var elbet hiç sıkma canını yaşamayan bilemez ama hayırlisini işte her zaman Rabbimdenbenim 3 oldu(korkma canım ilk haftalar çok normal yerleşiyor,Allah sağlıcakla versin inşallah
Öyle tabi hayirlisi artıkHadi hayirlisi.Sıkma canini her seyin cozumu vardir iyi dusunmeye bak.
Oluyor canım. Ben hamile olduğumu bu ağrılardan hissetmiştim. Özellikle böyle oturup kalkarken batmayı daha çok hissediyosunHanimlar merhaba. Hamilelikte sağ kasık ağrısı kasıkta ayağa kalktikca batma normal midir? Bilginiz varsa lütfen yardımcı olur musunuz!
Dileye dileye helak olduk:)) hayırllısı olsun artık ne diyek:)Her şeyin bir zamanı vakti var elbet hiç sıkma canını yaşamayan bilemez ama hayırlisini işte her zaman Rabbimden![]()
Evet benim de şu an öyle yatınca azalıyor ama ayağa kalkınca başlıyor kalkerken otururken batma giriyor. Peki size bel sırt ağrısı bacak ağrısı oluyor muyduOluyor canım. Ben hamile olduğumu bu ağrılardan hissetmiştim. Özellikle böyle oturup kalkarken batmayı daha çok hissediyosun
İlk haftalarda çok normal. Bebek yerleşmeye çalışıyor tutunmak için sonraki aylarda da kasık ağrıları devam edebilir arar ara. Ozamanda kendine yer açıyor rahim büyüdükçe kasık ağrısı hep olucak canım kısaca. Kanama eşlik etmediği sürece korkma demişti bana doktorum aklında bulunsun.Hanimlar merhaba. Hamilelikte sağ kasık ağrısı kasıkta ayağa kalktikca batma normal midir? Bilginiz varsa lütfen yardımcı olur musunuz!
İçimi rahatlattıniz çok teşekkür ederim hem cevabınız hem de güzel temenniniz içinİlk haftalarda çok normal. Bebek yerleşmeye çalışıyor tutunmak için sonraki aylarda da kasık ağrıları devam edebilir arar ara. Ozamanda kendine yer açıyor rahim büyüdükçe kasık ağrısı hep olucak canım kısaca. Kanama eşlik etmediği sürece korkma demişti bana doktorum aklında bulunsun.
Sağlıkla al kucağına![]()
Bir şey daha sorabilir miyim? HCG 1140 çıkmış bu kaçinci haftaya tekabül ediyor bilginiz var mı?İlk haftalarda çok normal. Bebek yerleşmeye çalışıyor tutunmak için sonraki aylarda da kasık ağrıları devam edebilir arar ara. Ozamanda kendine yer açıyor rahim büyüdükçe kasık ağrısı hep olucak canım kısaca. Kanama eşlik etmediği sürece korkma demişti bana doktorum aklında bulunsun.
Sağlıkla al kucağına![]()
Bir şey daha sorabilir miyim? HCG 1140 çıkmış bu kaçinci haftaya tekabül ediyor bilginiz var mı?
Benim iğnemin 11ci günü, kasık bölgemde çok agrim var sağ tarafda bacaklarima vuruyor ağrısı ,namazda secde ederken sanki bişey var batiyor bana,yürürken sağ bacağım incitiyorOluyor canım. Ben hamile olduğumu bu ağrılardan hissetmiştim. Özellikle böyle oturup kalkarken batmayı daha çok hissediyosun