Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanama varsa yada dayanılamayacak bir ağrıysa kontrol zamanını beklemeden git ama normal adet ağrısı tarzındaysa kontrol gününde soylersin doktora kasık ağrıları gebelikte normal karşılanıyor rahim büyümesinden vücudun hamileliğe alışmasından
Gebelikte benim de sol kasığımda çok agri olurdu doktorum kasikta kist olduğunu o yüzden ağrı yaptığını ama korkulacak bir şey olmadığını söyledi gebelik ilerledikçe ağrı da bitti. Sizinkinde belki böyle bir şeydir ama yine de bir doktora gözükmekte fayda var
kanama ve dayanılmayacak ağrı durumunuz yoksa korkmayın bu haftalarda normalmiş rahim büyümesinden dolayı . bende 10. haftayı doldurmak üzereyim dün regli sancısı gibi ağrılarım vardır .
Aynen öyle ne güzel söylediniz benimde öyle oluyor dün bı hapşurdum sağ tarafmda bı ağrı 5 haftalık hamileyim bilmiyorum ara arada Ağrı oluyor sağ tarafta normal mi ki acaba ben sağdan yumurtlamistim zaten