• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kasık ağrısı

Leyla Tapki

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Hanımlar merhaba 10 haftalık hamileyim kasıklarım da bir ağrı var bu normal mi yoksa doktorumla mı görüşmem gerekiyor

Kanama varsa yada dayanılamayacak bir ağrıysa kontrol zamanını beklemeden git ama normal adet ağrısı tarzındaysa kontrol gününde soylersin doktora kasık ağrıları gebelikte normal karşılanıyor rahim büyümesinden vücudun hamileliğe alışmasından

Hanımlar merhaba 10 haftalık hamileyim kasıklarım da bir ağrı var bu normal mi yoksa doktorumla mı görüşmem gerekiyor
Gebelikte benim de sol kasığımda çok agri olurdu doktorum kasikta kist olduğunu o yüzden ağrı yaptığını ama korkulacak bir şey olmadığını söyledi gebelik ilerledikçe ağrı da bitti. Sizinkinde belki böyle bir şeydir ama yine de bir doktora gözükmekte fayda var

Regl ağrısı gibi oluyor genelde de hapşırınca öksürünce ve ani hareket yapınca çok artış oluyor

Regl ağrısı gibi oluyor genelde de hapşırınca öksürünce ve ani hareket yapınca çok artış oluyor
kanama ve dayanılmayacak ağrı durumunuz yoksa korkmayın bu haftalarda normalmiş rahim büyümesinden dolayı . bende 10. haftayı doldurmak üzereyim dün regli sancısı gibi ağrılarım vardır .

Aynen öyle ne güzel söylediniz benimde öyle oluyor dün bı hapşurdum sağ tarafmda bı ağrı 5 haftalık hamileyim bilmiyorum ara arada Ağrı oluyor sağ tarafta normal mi ki acaba ben sağdan yumurtlamistim zaten

Rahim genişlediği için çok normal doğuma kadar hep olucak endişelenmeyin. Ama tabi kanama vs ekstra durumlar olursa dr a gidin

Back
X