Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lutfen yardim edin 10 haftalik hamileyim normalda surekli yatiyorum bugun biraz yürüyüş yaptim simdi sag kasigim ağrıyor sizce normal mi kanamam felan yok yoruldum diye mi acaba
Lutfen yardim edin 10 haftalik hamileyim normalda surekli yatiyorum bugun biraz yürüyüş yaptim simdi sag kasigim ağrıyor sizce normal mi kanamam felan yok yoruldum diye mi acaba
Benim de ilk haftalarda sag kasigimda agrim oluyordu hatta boyle ara ara kramp gibi oluyordu yuruyemiyordum bende korktum senin gibi . Tahlil filan yaptirdi doktorum sukur birsey cikmadi calsiyum verdi magnezyum verdi bebek buyuyor ondan olabilir vs dedi gerci ben ilaclari kullanmadim ilerleyen zamanlarda gecti agrilarim. Sende korkma sadece cok hizli yurume cok ayakta durma daha az agrin olur.