A ayov Aras'in annesi Kayıtlı Üye 12 Haziran 2016 17 17 3 12 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ayov #1 Merhaba anneler ve anne adaylari 33+4 haftalik hamileyim, siddetli kasik agrim var ve ellerim cok şiş dogumdan sonra gecer diyorlar ? Bu sikayetleri yasayan varmi?
Merhaba anneler ve anne adaylari 33+4 haftalik hamileyim, siddetli kasik agrim var ve ellerim cok şiş dogumdan sonra gecer diyorlar ? Bu sikayetleri yasayan varmi?
T temmuzRuzgari Sevin cunku sevmek en guzel Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2016 656 216 18 27 12 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ayov #2 Bndedevar aynisi doktora dedim agrm var diye sadce agri kesici yazdi.m etme gecermis bnm ayaklarmdasiser
Bndedevar aynisi doktora dedim agrm var diye sadce agri kesici yazdi.m etme gecermis bnm ayaklarmdasiser
A ayov Aras'in annesi Kayıtlı Üye 12 Haziran 2016 17 17 3 12 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ayov #3 Haziran annesi123 .!.: Bndedevar aynisi doktora dedim agrm var diye sadce agri kesici yazdi.m etme gecermis bnm ayaklarmdasiser[/QUOTE Doktor magnezyum eksikligi dedi gunde 2 tane iciyorum ama banamisin demiyor bana kalirsa cok anlamiyorlar okdr agrilarimi anlattim olur deyip geciyor Genişletmek için tıkla...
Haziran annesi123 .!.: Bndedevar aynisi doktora dedim agrm var diye sadce agri kesici yazdi.m etme gecermis bnm ayaklarmdasiser[/QUOTE Doktor magnezyum eksikligi dedi gunde 2 tane iciyorum ama banamisin demiyor bana kalirsa cok anlamiyorlar okdr agrilarimi anlattim olur deyip geciyor Genişletmek için tıkla...
T temmuzRuzgari Sevin cunku sevmek en guzel Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2016 656 216 18 27 12 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ayov #4 Bana agri kesici parol verdi sadece hicnisey demedi neden anlamiyorm.
A ayov Aras'in annesi Kayıtlı Üye 12 Haziran 2016 17 17 3 17 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ayov #5 Haziran annesi123 .!.: Bana agri kesici parol verdi sadece hicnisey demedi neden anlamiyorm.. Kadin dogum doktorlarinin cidden problemleri var bence medipol hastanesinde 3-4 doktor degistirdim hepsi birbirinden ilgisiz.. Genişletmek için tıkla...
Haziran annesi123 .!.: Bana agri kesici parol verdi sadece hicnisey demedi neden anlamiyorm.. Kadin dogum doktorlarinin cidden problemleri var bence medipol hastanesinde 3-4 doktor degistirdim hepsi birbirinden ilgisiz.. Genişletmek için tıkla...