Hamilelikte kasıkta kramp ve adet olma hissi

ASLI91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
7
0
1
34
Merhaba kizlar reglimin 4 gün gecikmesiyle test yaptım iki defa pozitif kan vermedim henüz şuan 6 gün gecikmedeyim sol kasığımda bugün acayip kramp vardı ve beyaz akıntım çok bı önceki gebeliğim boş gebelikte bunlari pek yaşamadım sorun varmıdır şuan

Merhaba kizlar reglimin 4 gün gecikmesiyle test yaptım iki defa pozitif kan vermedim henüz şuan 6 gün gecikmedeyim sol kasığımda bugün acayip kramp vardı ve beyaz akıntım çok bı önceki gebeliğim boş gebelikte bunlari pek yaşamadım sorun varmıdır şuan
Beyaz akıntı çok normal daha yerleşiyor minik mercimek Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu durumlar normal gebelik olusma aşamasinda vucut hazirlik yapiyor. Kan verin doktora gidin bebegn kesenin durumunu ogrenin.

Benimde sizinle yakın sayılır on günlük gecikmem var pozitif testlerim. Benimde ara ara alt karnımda ağrı oluyo adet olucakmısım gibi normal bunlar inşallah sağlıkla gelirler :)

Back
X