kızlar kaç zamandır bir bacağımda kaşıntı var aşırı kaşınıyorum ama belirli bi bölgede bu aralar uyuz salgını var acaba ondan mı kapmışım yoksa gebelik kolestazımı anlamadım bugün doktora gittim durumu anlattım kan tahlili istedi sonuçları henüz almadım korkuyorum göğüs altımdada hafif bi kaşıntı var sizce neden oluyor yardımcı olabilirmisiniz
Aa bende de başladı özellikle 2 haftadır, tamda göğsümün yan tarafında hemde, kabardı üstelik. Vücudumun farklı bölgelerinde de ara sıra yaşıyorum kaşıntı ama aklıma hiç böyle bir şey getirmemiştim acaba neden bende merak ettim şimdi
kızlar kaç zamandır bir bacağımda kaşıntı var aşırı kaşınıyorum ama belirli bi bölgede bu aralar uyuz salgını var acaba ondan mı kapmışım yoksa gebelik kolestazımı anlamadım bugün doktora gittim durumu anlattım kan tahlili istedi sonuçları henüz almadım korkuyorum göğüs altımdada hafif bi kaşıntı var sizce neden oluyor yardımcı olabilirmisiniz
bende bikac gun once boyle bi konu actim cevap alamadim bianda o kadar cok kasinmaya basladimki boyun kismjm kollarim burnum bacaklarim. Gebelik bekledigim icin acaba ondan olabilir mi dedim. 2 gun surdu kasinti sonra kesildi 4 gun sonra adet gunum eger hamileysem kesin o bi belirtiydi
kolestaz için doktoruma söyledim tahlil yaptırdı çok şükür temiz çıktı sonuçlar defne yağı sürüyorum çok iyi geliyor rahatlıyorum bi süre boynumda falan sivilceler çıkmaya başladı şimdi kaşınmıyorlar çok şükür bephantol sürersem geçermi acaba dermatoloğa gitmedim