minik78 Guru Kayıtlı Üye 24 Ekim 2011 231 0 316 İstanbul 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minik78 #1 arkadaşlar benim karnımda ve göğüslerimde kaşıntı oluyor. sizde aynı sorunu yaşıyorsanız neler yapabiliriz paylaşalım..
arkadaşlar benim karnımda ve göğüslerimde kaşıntı oluyor. sizde aynı sorunu yaşıyorsanız neler yapabiliriz paylaşalım..
minik78 Guru Kayıtlı Üye 24 Ekim 2011 231 0 316 İstanbul 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minik78 #2 minik78 .!.: arkadaşlar benim karnımda ve göğüslerimde kaşıntı oluyor. sizde aynı sorunu yaşıyorsanız neler yapabiliriz paylaşalım.. Genişletmek için tıkla... yok mu kaşıntı kimsede??
minik78 .!.: arkadaşlar benim karnımda ve göğüslerimde kaşıntı oluyor. sizde aynı sorunu yaşıyorsanız neler yapabiliriz paylaşalım.. Genişletmek için tıkla... yok mu kaşıntı kimsede??
symmm Yine yeniden… Umutla♥️ Kayıtlı Üye 22 Ekim 2011 1.824 1.060 333 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minik78 #3 minik78 .!.: arkadaşlar benim karnımda ve göğüslerimde kaşıntı oluyor. sizde aynı sorunu yaşıyorsanız neler yapabiliriz paylaşalım.. Genişletmek için tıkla... gebeliğimin ilk ayından beri var ve azalmıyorda krem kullandığım zaman biraz olsun rahatlıyorum ama etkisi geçince yine aynı
minik78 .!.: arkadaşlar benim karnımda ve göğüslerimde kaşıntı oluyor. sizde aynı sorunu yaşıyorsanız neler yapabiliriz paylaşalım.. Genişletmek için tıkla... gebeliğimin ilk ayından beri var ve azalmıyorda krem kullandığım zaman biraz olsun rahatlıyorum ama etkisi geçince yine aynı
J jelibons Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2011 2.292 693 123 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minik78 #4 minik78 .!.: arkadaşlar benim karnımda ve göğüslerimde kaşıntı oluyor. sizde aynı sorunu yaşıyorsanız neler yapabiliriz paylaşalım.. Genişletmek için tıkla... çatlamaya başlıyorsun canım hemen önlemini al derim benim göğüslerim çok fena çatladı kırmızı kırmızı oldular ve çatlamadan önce deli gibi kaşınıyorlardı
minik78 .!.: arkadaşlar benim karnımda ve göğüslerimde kaşıntı oluyor. sizde aynı sorunu yaşıyorsanız neler yapabiliriz paylaşalım.. Genişletmek için tıkla... çatlamaya başlıyorsun canım hemen önlemini al derim benim göğüslerim çok fena çatladı kırmızı kırmızı oldular ve çatlamadan önce deli gibi kaşınıyorlardı
beste2006 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2008 1.075 7 116 Diğer 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minik78 #5 minik78 .!.: yok mu kaşıntı kimsede?? Genişletmek için tıkla... sakın kaşımayın... kakao yağı ve bebe yağı kullanın... kaşıntıyı alıyor... kaşınmanın sebebide çatlaklar oluşmaya başlıyordur..göğüslerinize, göbeğinize, belinize, kalçanıza, bacaklarınıza diz kapaklarına kadar arkalı önlü sürün yağlarınızı... ihmal etmeyin... bacakların arkası bile çatlayabiliyor...
minik78 .!.: yok mu kaşıntı kimsede?? Genişletmek için tıkla... sakın kaşımayın... kakao yağı ve bebe yağı kullanın... kaşıntıyı alıyor... kaşınmanın sebebide çatlaklar oluşmaya başlıyordur..göğüslerinize, göbeğinize, belinize, kalçanıza, bacaklarınıza diz kapaklarına kadar arkalı önlü sürün yağlarınızı... ihmal etmeyin... bacakların arkası bile çatlayabiliyor...
demmay 💑 ( 👶+👶) = 💙 Kayıtlı Üye 25 Ocak 2007 1.843 31 116 41 K.K.T.C. 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minik78 #6 Çatlama belirtisi
P papatya2147 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2012 374 6 46 Antalya 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minik78 #7 aman yarabbi çatlıyosun....
B burcinCgrfy Guru Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2010 97 1 286 Niğde 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minik78 #8 ne zormuş hamilelik yaa.hergün başka bi sorun çıkıyor.ama yinede tabiki çok şükür hamileyiz kızlar
nefsim şükürler olsun Allahım!!! Kayıtlı Üye 1 Mart 2010 179 12 96 İstanbul 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minik78 #9 "pregnacare" adlı kremi verdi doktorum 12.haftadan itibaren çok iyi geldi şuan 27.haftamdayım ve çok şükür çatlak da kaşıntı da yok.
"pregnacare" adlı kremi verdi doktorum 12.haftadan itibaren çok iyi geldi şuan 27.haftamdayım ve çok şükür çatlak da kaşıntı da yok.