Hamilelikte kaşıntı

esmaa_m

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
629
299
23
33
Merhaba kızlarr
Ilk hamileliğim ve tabiki tecrübesizim.
Bir haftadır vücudumun çeşitli yerleri kaşınıyor. Bunu yaşayan yada sebebini bilen var mı. Ilk haftalarda normalmidirr

İlk haftalarda normal olmayabilir.
Hormonal kaşıntıyı yaşadım ama son aylarda çok etkilemişti beni.

Benimde kaşıntım yeni başlamıştı dr bi hap verdi çok azaldı, öncesinde ne kullandıysam geçmedi. Hap kısa sureli kullanacak misim. 7 gün sonra bitiyor inşallah sonra yine coşmaz kaşıntilar. Çok zor coook uykudan uyandırıyor.

Benimde kaşıntım yeni başlamıştı dr bi hap verdi çok azaldı, öncesinde ne kullandıysam geçmedi. Hap kısa sureli kullanacak misim. 7 gün sonra bitiyor inşallah sonra yine coşmaz kaşıntilar. Çok zor coook uykudan uyandırıyor.
Son aylarda genelde oluyo. Ama ben daha 8 haftalığım.

Merhaba canım. Hapın ismi neydi. Bende de var kaşıntı çok

Canım adi prednol mu öyle bişeydi sma sakin dr â sormadan kullanma

Tesekkurler can. Ben hamile değilim. Sadece kaç gundur bacaklarımda kaşıntılar oluyor kaşıdıkca kaşınıyor pul pul oluyor. Yaz mevsiminde oluyordu bu bende bazen. Kaşıntıyı kesecek ilaçlar var. Amma ismini nasıl bulacağıımı bilmiyorum:KK43:

Kaşıntıya iyi gelen bildiğiniz başka ilaç varsa yazın lütfen

Tesekkurler can. Ben hamile değilim. Sadece kaç gundur bacaklarımda kaşıntılar oluyor kaşıdıkca kaşınıyor pul pul oluyor. Yaz mevsiminde oluyordu bu bende bazen. Kaşıntıyı kesecek ilaçlar var. Amma ismini nasıl bulacağıımı bilmiyorum:KK43:

Kaşıntıya iyi gelen bildiğiniz başka ilaç varsa yazın lütfen
Benim ki pul pul olmuyor du, bebe yağı sursene canım rahatlatır belki kuruyor dur.

bendede baya kaşıntı var son zamanlarda doktor kan testi yaptı ama bişey çıkmadı olmadı cildiyeye gidicem

Back
X