Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil birsey bu benim de daha yeni bacagim ve kollarim kasiniyor aradaCanım ben gebelik kolestazı olmuştum ona benziyor bi araştır istersen. Açlık safra asiti ve karaciğer degerlerine baktirman gerekiyor
Ben folbiol isimli folik asitten kullaniyordum tam iciyodum o yapmis bana kasinti prospektusunu okutum tum vucuttaki kasinti allerjik reaksiyon gosterdigindenmis. Denemek icin 2 gun biraktim 2 gundur rahatim. Siz de ilac kullaniyosaniz bir gozden gecirin derimNasil birsey bu benim de daha yeni bacagim ve kollarim kasiniyor arada
Bende Imom kullaniyorum folik asit ama hic bakmadim.icine drum.yazmistiBen folbiol isimli folik asitten kullaniyordum tam iciyodum o yapmis bana kasinti prospektusunu okutum tum vucuttaki kasinti allerjik reaksiyon gosterdigindenmis. Denemek icin 2 gun biraktim 2 gundur rahatim. Siz de ilac kullaniyosaniz bir gozden gecirin derim
Ben de doktor tavsiyesiyle kullaniyorum bir bak bakalim yan etkilerinde neler varBende Imom kullaniyorum folik asit ama hic bakmadim.icine drum.yazmisti
Bir sey allerjik reaksiyon veriyor olabilir kabarcik olusmasi bana bunu hatirlatti bir acile gorunmeni tavsiye ederim benmerhaba aynı sorun bndede var cok fenayım kabarcıklar oluştu vüçudumda 6+6 günlük bebegim korkuyorum bebege bir zararı olurmu napmalıyım
bu gün doktora gittim kurdeşyan olmuşum bebege bir zararı yokmuş içim rahatladıBir sey allerjik reaksiyon veriyor olabilir kabarcik olusmasi bana bunu hatirlatti bir acile gorunmeni tavsiye ederim ben
Merhaba gebelik kolestazı nasıl birşeyCanım ben gebelik kolestazı olmuştum ona benziyor bi araştır istersen. Açlık safra asiti ve karaciğer degerlerine baktirman gerekiyor
Genelde çatlaklar nezamandan sonra basliyor
Ellerde ve ayaklarda özellikle sabaha karşı ve sabah erken saatlerde olan günün diğer saatlerindede hafif devam eden kaşıntı. Karnındaki kaşıntıdan bahsetmiyorum ellerde ayaklarda olup kollara bacaklara vuran kaşıntı. Nedenide karaciğer değerleri yükselmesi. Kesin tanı ast alt degerleri yuksek çıkarsa AÇLIK SAFRA ASİTİ testi yapılarak konuluyorMerhaba gebelik kolestazı nasıl birşey
Teşekkür ederimEllerde ve ayaklarda özellikle sabaha karşı ve sabah erken saatlerde olan günün diğer saatlerindede hafif devam eden kaşıntı. Karnındaki kaşıntıdan bahsetmiyorum ellerde ayaklarda olup kollara bacaklara vuran kaşıntı. Nedenide karaciğer değerleri yükselmesi. Kesin tanı ast alt degerleri yuksek çıkarsa AÇLIK SAFRA ASİTİ testi yapılarak konuluyor
Rica ederim inşallah öyle bi hastalıkla karşılaşmazsınızTeşekkür ederim